Crowne Plaza London the City Afbeelding Crowne Plaza London the City
Crowne Plaza London the City
Bestemming: Londen - Londen

Crowne Plaza London the City


Crowne Plaza London - The City ligt in de wijk Blackfriars in het centrum van Londen, en beschikt over een fitnesscentrum en 2 restaurants. Het bevindt zich aan de noordkant van de rivier de Thames, dicht bij populaire joggingroutes.

Hotel o.b.v. Volgens programma



Crowne Plaza London the City

Crowne Plaza London - The City ligt in de wijk Blackfriars in het centrum van Londen, en beschikt over een fitnesscentrum en 2 restaurants. Het bevindt zich aan de noordkant van de rivier de Thames, dicht bij populaire joggingroutes. Het hotel ligt op 10 minuten lopen van de historische wijk Temple en op ongeveer 1,5 km van het levendige Southbank.

Het Chinese Cricket Club restaurant serveert Sichuan en Dim Sum-specialiteiten met een moderne twist. Er worden traditionele Italiaanse gerechten geserveerd in het Diciannove restaurant. De Bar Voltaire beschikt over een eigen gewelfde hoekjes en serveert cocktails en champagne.

Ligging

Gasten hebben gemakkelijk toegang tot de metro van Londen en de City Thameslink. Het Tate Modern, St. Pauls Cathedral en Shakespeares Globe Theatre liggen allemaal op minder dan 15 minuten lopen van het hotel. De London Eye bevindt zich op slechts 1,6 km en metrostation Blackfriars ligt op 50 meter afstand, direct tegenover het hotel.

Kamers

Elke kamer van het City Hotel beschikt over een satelliet-tv met Sky Sports, badjassen en luxe toiletartikelen. Er zijn ook pay-per-view en koffie- en theefaciliteiten beschikbaar.

Faciliteiten

Sauna, Fitnessruimte, Bar, Ontbijt op de kamer, Restaurant (a la carte), Speciale dieetmenus (op aanvraag), Minibar. Wifi beschikbaar in het gehele hotel (tegen betaling).



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Crowne Plaza London the City 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203