Days Inn Waterloo Afbeelding Days Inn Waterloo
Days Inn Waterloo
Bestemming: Londen - Londen

Days Inn Waterloo


Uitstekend drie sterren hotel, op slechts een korte afstand lopen van zowel de Big Ben als de London Eye. Verder biedt de nabij gelegen metro (5 min. lopen) u de kans Londen eenvoudig en snel te verkennen. Slechts 5 haltes met de underground en u zet voet op de winkelstraat van Londen, Oxford Street. Het populaire Days Inn Waterloo hotel beschikt over 162 net ingerichte kamers, allen voorzien van een douche en gratis WiFi internet. Verder beschikt het hotel over een gezellige bar en restaurant.

Algemene informatie over Hotel Days Inn Waterloo Hotel, metrostation Lambeth North op ca. 200 m, Officiele classificatie 3 sterren, Onze classificatie 3 sterren en ligging: rustige omgeving

Overzicht Uitstekend drie sterren hotel, op slechts een korte afstand lopen van zowel de Big Ben als de London Eye. Verder biedt de nabij gelegen metro (5 min. lopen) u de kans Londen eenvoudig en snel te verkennen. Slechts 5 haltes met de underground en u zet voet op de winkelstraat van Londen, Oxford Street. Het populaire Days Inn Waterloo hotel beschikt over 162 net ingerichte kamers, allen voorzien van een douche en gratis WiFi internet. Verder beschikt het hotel over een gezellige bar en restaurant.

Unique Selling Points Nabij Big Ben en Westminster, London Eye op loopafstand, WiFi internet beschikbaar, Oxford Street snel bereikbaar en Uitstekende prijs/kwaliteit

Faciliteiten van Hotel Days Inn Waterloo Receptie: kluisjes, lounge(s) en internetfaciliteiten

Eten en drinken Er is 1 restaurant en Er is 1 bar

Goed om te weten over Hotel Days Inn Waterloo geldig van april tot september Voor de periode 14/12 t/m 31/03 hebben wij een beperkt aantal kamers tegen een extra scherp tarief in kunnen kopen. Uitsluitend geldig indien minimaal 30 dagen van tevoren geboekt.





Locatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Days Inn Waterloo 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203