Gresham Afbeelding Gresham
Gresham
Bestemming: Londen - Londen

Gresham


Sfeervol hotel in de wijk Bayswater, nabij Kensington Gardens en Hyde Park. In het hotel kunt u aan de bar nog een drankje nemen na een dag in de stad vertoefd te hebben. Daarnaast is het mogelijk om van de kaart een lunch of een eenvoudig diner te nuttigen. In de bar kunt u gratis gebruik maken van de WiFi verbinding van het hotel. In de buurt zijn vele restaurants waar u van verschillende keukens kunt genieten. Alle kamers zijn niet-rokers kamers. Door de warme uitstraling en het vriendelijke personeel zult u zich hier gelijk thuis voelen.

Algemene informatie over Hotel Gresham Hotel, metrostation Paddington op ca. 400 m, Officiele classificatie 3 sterren, 57 kamers/appartementen, Onze classificatie 3 sterren, voltage 110 volt en ligging: levendige omgeving

Overzicht Sfeervol hotel in de wijk Bayswater, nabij Kensington Gardens en Hyde Park. In het hotel kunt u aan de bar nog een drankje nemen na een dag in de stad vertoefd te hebben. Daarnaast is het mogelijk om van de kaart een lunch of een eenvoudig diner te nuttigen. In de bar kunt u gratis gebruik maken van de WiFi verbinding van het hotel. In de buurt zijn vele restaurants waar u van verschillende keukens kunt genieten. Alle kamers zijn niet-rokers kamers. Door de warme uitstraling en het vriendelijke personeel zult u zich hier gelijk thuis voelen.

Unique Selling Points Gratis WiFi (openbare ruimte), Hyde Park op loopafstand, Metro station op ca. 400 m, Gezellige bar, Rustige ligging en Persoonlijke service

Faciliteiten van Hotel Gresham Receptie (), parkeermogelijkheid en internetfaciliteiten

Eten en drinken Er is 1 bar





Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Gresham 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203