Hilton Tower Bridge Afbeelding Hilton Tower Bridge
Hilton Tower Bridge ****
Bestemming: Londen - Londen

Hilton Tower Bridge

****

Dit hotel ligt in het hart van Londen, op korte loopafstand van The City en vlakbij aansluitingen op het openbaar vervoer. Binnen anderhalve kilometer van het hotel vinden gasten attracties als het Globe Theatre van Shakespeare, het Tate Modern en de London Eye. De luchthaven London Gatwick ligt op 48 kilometer afstand het hotel en de luchthaven London Heathrow ligt op 28 kilometer. Beide luchthavens zijn in...

Hotel o.b.v. Logies ontbijt



Faciliteiten

Dit hotel ligt in het hart van Londen, op korte loopafstand van The City en vlakbij aansluitingen op het openbaar vervoer. Binnen anderhalve kilometer van het hotel vinden gasten attracties als het Globe Theatre van Shakespeare, het Tate Modern en de London Eye. De luchthaven London Gatwick ligt op 48 kilometer afstand het hotel en de luchthaven London Heathrow ligt op 28 kilometer. Beide luchthavens zijn in minder dan een uur met de trein te bereiken.Het splinternieuwe, moderne hotel heeft een opvallende facade en ligt vlakbij de historische monumenten van Londen, om de hoek van The City.

Dit design hotel met 245 kamers heeft iets bijzonders te bieden met breedband, draadloos internet door het hele hotel. Zowel zakenreizigers als toeristen zullen genieten van de subtiele kleuren. De gasten worden verwelkomd in de ontvangsthal met 24 uur per dag geopende check-outservice en receptie. Faciliteiten als airconditioning, een hotelkluis, een wisselkantoor, een garderobe, een lift, een bar en WiFi-internettoegang (tegen betaling) zijn aanwezig.

Verder biedt het hotel zijn gasten conferentievoorzieningen en was- en roomservice (tegen betaling).De gasten worden s morgens wakker in een heldere en luchtige kamer met grote ramen die open kunnen en hebben beschikking over draadloos internettoegang.

Het moderne hotel is ingericht in koele, kalme kleuren. Entertainment wordt geboden met films op aanvraag op de 25-inch plasma televisie (satelliet/kabel) en gasten kunnen werken aan het bureau of ontspannen in een comfortabele stoel. Elke kamer heeft een tweepersoonsbed en een eigen badkamer met douche, bad en haardroger.

Andere voorzieningen zijn een telefoon, een radio, een stereo-installatie, een minibar, de mogelijkheid om koffie en thee te zetten, een strijkijzer met strijkplank, een kluisje en individueel regelbare airconditioning en verwarming.De gasten kunnen trainen in de fitnessruimte van het hotel.

Locatie

Bouwjaar : 2006 Aantal verdiepingen (hoofdgebouw) : 12 Totaal aantal kamers : 246 Tweepersoonskamers : 244 Suites : 1 YES Verbonden kamers

Hotelfaciliteiten

Design Zakenhotels Familiehotels Internet Aangepast voor gehandicapten Restaurant parkeerplaats Televisie Gym Voorzien van airconditioning Verwarming Charmehotels Eco-Hotel Verbonden kamers Receptie die 24 uur per dag geopend is

Betalingsvoorwaarden

American Express JCB Diners Club MasterCard Visa

Kamervoorzieningen

Woonkamer Wi-Fi Kinderbed Op Aanvraag Extra bedden Op Aanvraag Aantal slaapkamers : 1 NO Rokenkamers NO Barrierevrije badkamer NO Rolstoeltoegankelijk

Faciliteiten

Receptie die 24 uur per dag geopend is Kluisje Wisselkantoor Garderobe Lift Internet via de kabel Kamerservice Wasservice Fitnessruimte Wi-Fi * NO Huisdieren > 5 kg toegestaan NO Huisdieren < 5 kg toegestaan NO Garage YES Parkeergelegenheid * YES Rolstoeltoegankelijk



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Hilton Tower Bridge 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203