Hotel Guoman The Tower Afbeelding Hotel Guoman The Tower
Hotel Guoman The Tower
Bestemming: Londen - Londen

Hotel Guoman The Tower


Hotel Guoman The Tower

Al jarenlang bij Nederlanders een geliefd hotel vanwege haar unieke ligging direct naast de beroemde Tower Bridge. Uitstekende metroverbinding naar het centrum!

Ligging

Aan de Thames, direct naast de Tower Bridge, met aan de ene zijde een fantastisch uitzicht op de rivier en aan de andere zijde op de aantrekkelijke St. Katherines Docks.

Faciliteiten

Receptie met kluisjesverhuur, WiFi (gratis), lounge, bar, brasserie, winkeltjes, Carvery restaurant, liften. Uitgebreid Engels ontbijtbuffet.

Kamers

Modern ingericht met telefoon, radio, LCD-tv (met videokanalen, tegen betaling), WiFi (gratis), broekpers en airconditioning. Bad of douche, toilet en haardroger.

Verzorging

Inclusief Engels ontbijtbuffet.

Parkeren

Hotelparking (ca. £ 20,- p.d.)

Metro

Tower Hill (metrolijnen: Circle, District) / Tower Gateway (DLR)





Locatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Hotel Guoman The Tower 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203