Hotel Holland Inn Afbeelding Hotel Holland Inn
Hotel Holland Inn **
Bestemming: Londen - Londen

Hotel Holland Inn

**

Dit hotel ligt op 5 minuten lopen van de pubs bij Shepherds Bush en dicht bij het nieuwe winkelcentrum Westfield (op ongeveer 10 minuten lopen) en restaurants. Het dichtstbijzijnde metrostation is Shepherds Bush Station aan de Central lijn (op 10 minuten lopen) en is dicht bij het Earls Court en Olympia tentoonstellingscentrum (op 15 minuten lopen).

Hotel o.b.v. Logies



Hotel Holland Inn

Groot-brittannie, Londen.

Faciliteiten

Dit hotel ligt op 5 minuten lopen van de pubs bij Shepherds Bush en dicht bij het nieuwe winkelcentrum Westfield (op ongeveer 10 minuten lopen) en restaurants. Het dichtstbijzijnde metrostation is Shepherds Bush Station aan de Central lijn (op 10 minuten lopen) en is dicht bij het Earls Court en Olympia tentoonstellingscentrum (op 15 minuten lopen). Het metrostation Kensington Olympia is ook heel dichtbij - hoewel de metro niet meer zo vaak rijdt. Oxford Street en Hyde Park liggen op ongeveer 20 minuten met het openbaar vervoer. De luchthaven London Heathrow ligt op 21 km afstand en het is 60 km naar de luchthaven Luton en 62 km naar de luchthaven Gatwick.Dit in 2010 gerenoveerde, gezinsvriendelijke stadshotel beschikt over in totaal 26 kamers, waarvan 7 eenpersoonskamers. Het is ideaal voor zowel zakenreizigers als toeristen en ligt dicht bij de tentoonstellingscentra en attracties van Londen. Het hotel wordt door een familie gerund en heeft een gezellige uitstraling. De comfortabele slaapkamers en in de ontbijtruimte kunnen de gasten de dag goed beginnen. Tot de verdere voorzieningen voor de gasten behoren een ontvangsthal met een 24 uur per dag geopende receptie en uitcheckservice, een hotelkluis en draadloze internettoegang door het hele gebouw (tegen betaling).De comfortabele kamers hebben allemaal een moderne, eigen badkamer met een douche en een haardroger. Daarnaast zijn ze uitgerust met een telefoon, een televisie, een radio, een kluisje en de mogelijkheid om zelf thee en koffie te zetten.De gasten kunnen elke ochtend genieten van een continentaal ontbijt.De gasten die met de auto vanaf het Shepherds Bush metrostation komen, moeten de A4020 / Uxbridge Road richting Westfield Way nemen. Neem bij de volgende rotonde de vierde afslag naar de A3220 / Holland Road. Ga rechtsaf de Napier Road op. Ga rechtsaf de A3220 / Holland Road op. Het hotel is dan aan de linkerkant.

Locatie

Bouwjaar : 2008 Jaar van de laatste renovatie : 2010 Aantal verdiepingen (hoofdgebouw) : 4 Totaal aantal kamers : 26 Eenpersoonskamers : 7 Tweepersoonskamers : 18 Driepersoonskamers : 1 NO Verbonden kamers

Hoteltype

Internet Televisie Voorzien van airconditioning Charmehotels Receptie die 24 uur per dag geopend is Badkamer Douche

Betalingsvoorwaarden

American Express EC JCB Diners Club MasterCard Visa Maestro Visa electron

Kamervoorzieningen / uitrusting (standaardkamer)

Badkamer Douche Haardroger Telefoon met directe buitenlijn Televisie Radio Minibar Thee-/koffiezetapparaat Strijkijzer met strijkplank Kluisje Woonkamer Wi-Fi Wekservice Kinderbed Op Aanvraag Extra bedden Op Aanvraag Oppervlakte kamer (m2) : 16 NO Rokenkamers NO Barrierevrije badkamer NO Rolstoeltoegankelijk

Faciliteiten

Rookmelder Receptie die 24 uur per dag geopend is Kluisje Sleutel ophalen : 01:00 - 01:00 GSM-ontvangst Internet via de kabel Inchecktijd : 14:00 - 12:00 Uitchecktijd : 07:00 - 12:00 Beveiliging 24 uur per dag Wi-Fi NO Huisdieren > 5 kg toegestaan NO Huisdieren < 5 kg toegestaan NO Garage NO Parkeergelegenheid NO Rolstoeltoegankelijk

Maaltijden

Continentaal ontbijt

Dingen om aan te denken

Vroege check-in Vroeg vertrek



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Hotel Holland Inn 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203