London Lodge Afbeelding London Lodge
London Lodge
Bestemming: Londen - Londen

London Lodge


Bijzonder charmant en smaakvol townhouse hotel in het chique en rustige Kensington waar persoonlijke service hoog in het vaandel staat. U zult zich hier zeker thuis voelen! Het kleinschalige hotel beschikt over slechts 28 kamers. Diverse musea en parken bevinden zich op loopafstand en de nabij gelegen metro (5 min.) biedt u uitkomst. Hierdoor zijn de bekendste attracties gemakkelijk te bereiken.

Algemene informatie over Hotel London Lodge Hotel, metrostation Earls Court op ca. 500 m, Officiele classificatie 3 sterren, 28 kamers/appartementen, Onze classificatie 3 sterren, voltage 110 volt en ligging: rustige omgeving

Overzicht Bijzonder charmant en smaakvol townhouse hotel in het chique en rustige Kensington waar persoonlijke service hoog in het vaandel staat. U zult zich hier zeker thuis voelen! Het kleinschalige hotel beschikt over slechts 28 kamers. Diverse musea en parken bevinden zich op loopafstand en de nabij gelegen metro (5 min.) biedt u uitkomst. Hierdoor zijn de bekendste attracties gemakkelijk te bereiken.

Unique Selling Points Al jaren zeer geliefd hotel, Ligt in het chique Kensington, Vroeg boeken aan te raden!, Roomservice, Persoonlijke service en Op loopafstand van metro

Faciliteiten van Hotel London Lodge Receptie: kluisjes, parkeermogelijkheid, lounge(s) en internetfaciliteiten

Eten en drinken Er is 1 restaurant, Er is 1 bar en Roomservice

Goed om te weten over Hotel London Lodge De London Lodge is een kleinschalig en erg populair hotel. Wij raden u dan ook aan tijdig te reserveren.





Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


London Lodge 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203