Russell Afbeelding Russell
Russell
Bestemming: Londen - Londen

Russell


Hotel Russell is ideaal gelegen wanneer u Londen eens uitgebreid wilt bekijken. Gesitueerd in het hart van de wijk Bloomsbury vindt u een Victoriaans gebouw dat hotel Russell huisvest. Het hotel dateert uit 1898 en heeft brede gangen, ruime kamers en een sfeervolle bar. Het personeel is vriendelijk en kent de stad goed. Door de centrale ligging zijn onder meer het British Museum en het metrostation Russel Square op loopafstand te bereiken. Een absolute aanrader voor een ieder die op zoek is naar rust en comfort op een fantastische locatie.

Algemene informatie over Hotel Russell Hotel, metrostation Russell Square dichtbij gelegen, Officiele classificatie 4 sterren, 380 kamers/appartementen, Onze classificatie 4 sterren, voltage 220 volt, officieel erkende milieuvriendelijke accommodatie en ligging: levendige omgeving

Groene accommodatie Het hotel heeft het erkende milieukeurmerk Green Tourism Business Scheme. Dit houdt in dat de accommodatie vergaande maatregelen neemt voor het bewust omgaan met water, energie en afval.

Overzicht Hotel Russell is ideaal gelegen wanneer u Londen eens uitgebreid wilt bekijken. Gesitueerd in het hart van de wijk Bloomsbury vindt u een Victoriaans gebouw dat hotel Russell huisvest. Het hotel dateert uit 1898 en heeft brede gangen, ruime kamers en een sfeervolle bar. Het personeel is vriendelijk en kent de stad goed. Door de centrale ligging zijn onder meer het British Museum en het metrostation Russel Square op loopafstand te bereiken. Een absolute aanrader voor een ieder die op zoek is naar rust en comfort op een fantastische locatie.

Unique Selling Points Duurzame accommodatie, Metrostation op ca. 50 m, Aan Russell Square, Gelegen in de wijk Bloomsbury, British Museum op loopafstand en Ruime, gezellige bar

Faciliteiten van Hotel Russell Receptie, parkeermogelijkheid, lounge(s) en internetfaciliteiten

Eten en drinken Er is 1 restaurant, Er zijn 2 bars, 1 snackbar(s) en Roomservice





Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Russell 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203