St Martins Lane Afbeelding St Martins Lane
St Martins Lane *****
Bestemming: Londen - Londen

St Martins Lane

*****

Het hotel ligt midden in het levendige Covent Garden en de theaterwijk, op enkele minuten lopen van talrijke winkel- en amusementsmogelijkheden, restaurants en musea. In de directe omgeving bevinden zich de Trafalgar Square, Leicester Square, Soho en de winkelwijk.

Hotel o.b.v. Logies



St Martins Lane

Groot-brittannie, Londen.

Faciliteiten

Het hotel ligt midden in het levendige Covent Garden en de theaterwijk, op enkele minuten lopen van talrijke winkel- en amusementsmogelijkheden, restaurants en musea. In de directe omgeving bevinden zich de Trafalgar Square, Leicester Square, Soho en de winkelwijk.Het in 1989 gebouwde en door Philippe Starck ontworpen hotel beschikt op 6 etages over in totaal 204 kamers, suites en lofts met grote ramen. Het hotel combineert bouwstijlen uit de moderniteit tot de barok. Tot de uitrusting behoren een ontvangsthal met een 24-uurs receptie, hotelkluis, geldwisselkantoor, garderobe, conferentieruimte, liften en parkeerplaatsen en garage. Op gastronomische gebied biedt het zijn gasten een populaire bar met een uniek design, lichtshow en fotos van Jean Baptiste Mondino alsmede een exclusief en beroemd van airconditioning voorzien restaurant met een niet-rokergedeelte. Bovendien hebben de gasten de mogelijkheid de openbare internetterminal alsmede was- en roomservice te gebruiken.Vanuit de comfortabele en met meubels van Philppe Starck ingerichte kamers heeft men een mooi uitzicht over de stad. Ze beschikken over een badkamer met wc, haardroger, telefoon, sat-/kabel-tv en een internetverbinding. Bovendien zijn ze voorzien van minibar, kluis, verwarming en een tegel- en tapijtvloer. De gasten wordt in hun kamer een interactieve lichtshow aangeboden. De Garden Rooms hebben een eigen terras.Bovendien is er een eigen fitnessstudio.De gasten kunnen zelf hun ontbijt aan een buffet samenstellen. Het middag- en het avondeten kunnen ook als menu gekozen worden.

Locatie Bouwjaar : 1999 Aantal verdiepingen (hoofdgebouw) : 6 Totaal aantal kamers : 204 Tweepersoonskamers : 183 Suites : 19 Appartementen : 2 NO Verbonden kamers

Hoteltype

Design Zakenhotels Internet Aangepast voor gehandicapten Restaurant parkeerplaats Televisie Gym Voorzien van airconditioning Verwarming Receptie die 24 uur per dag geopend is

Betalingsvoorwaarden

American Express Diners Club MasterCard Visa

Afstanden (in meter)

Centrum - Distance in meters: 0. Luchthaven - Distance in meters: 5000. Bushalte/Treinstation - Distance in meters: 100.

Kamervoorzieningen / uitrusting (standaardkamer)

Extra bedden Op Aanvraag

Faciliteiten

Receptie die 24 uur per dag geopend is Kluisje Wisselkantoor Garderobe Lift GSM-ontvangst Internet via de kabel Kamerservice Wasservice Fitnessruimte Wi-Fi NO Huisdieren > 5 kg toegestaan NO Huisdieren < 5 kg toegestaan NO Garage NO Parkeergelegenheid NO Rolstoeltoegankelijk

Maaltijden

Ontbijtbuffet Ontbijt Lunch als keuzemenu Diner als keuzemenu



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

St Martins Lane 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203