The Byron Afbeelding The Byron
The Byron
Bestemming: Londen - Londen

The Byron


Charmant en kleinschalig hotel in de wijk Bayswater. Verschillende authentieke details in het trappenhuis en aan de plafonds maken dit hotel uniek. Elke kamer is bijzonder en is knus en sfeervol ingericht. Een typisch Engels hotel met zijn eigen charmes die uw verblijf in deze stad aangenaam zullen maken. Verder is het nog geen 5 minuten lopen naar Hyde Park. Hierdoor kunt u lekker picknicken in de zomer maanden en rondwandelen om van het panoramisch uitzicht te genieten.

Algemene informatie over Hotel Byron Hotel, metrostation Queensway & Bayswater op ca. 300 m, treinstation Paddington op ca. 600 m, Officiele classificatie 3 sterren, 45 kamers/appartementen, Onze classificatie 3 sterren, voltage 110 volt en ligging: levendige omgeving en in zijstraat

Overzicht Charmant en kleinschalig hotel in de wijk Bayswater. Verschillende authentieke details in het trappenhuis en aan de plafonds maken dit hotel uniek. Elke kamer is bijzonder en is knus en sfeervol ingericht. Een typisch Engels hotel met zijn eigen charmes die uw verblijf in deze stad aangenaam zullen maken. Verder is het nog geen 5 minuten lopen naar Hyde Park. Hierdoor kunt u lekker picknicken in de zomer maanden en rondwandelen om van het panoramisch uitzicht te genieten.

Unique Selling Points Gratis WiFi (1 uur per dag), Vlakbij Hyde Park, Typisch Engels hotel, Nette, moderne kamers, Statige Victoriaanse locatie en Roomservice

Faciliteiten van Hotel Byron Receptie, parkeermogelijkheid, lounge(s) en internetfaciliteiten

Eten en drinken Er is 1 bar en Roomservice

Goed om te weten over Hotel Byron geldig van maart tot december Dit hotel biedt u per dag 1 uur gratis WiFi aan. Bij een verblijf van 10 december 2012 t/m 10 februari 2013 (uitgezonderd oud & nieuw) krijgt u een upgrade naar een Executive kamer en een Full English Breakfast.





Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


The Byron 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203