Thistle Barbican Afbeelding Thistle Barbican
Thistle Barbican
Bestemming: Londen - Londen

Thistle Barbican


Algemene informatie over Hotel Thistle City Barbican Hotel, metrostation Old Street op ca. 800 m, Officiele classificatie 3 sterren, Onze classificatie 3 sterren, voltage 110 volt en ligging: aan rand van stad en rustige omgeving

Overzicht Een uitstekend 3-sterren hotel dat een rustige ligging in deze wereldstad kent. Toch bevindt de gezellige en culturele wijk Bloomsbury zich op loopafstand terwijl de metro ook uitkomst biedt, gelegen op ca. 10 minuten lopen. De bekendste bezienswaardigheid in de buurt is de St. Pauls Cathedral. In het 463 kamers tellende hotel is een Health club gevestigd dat bestaat uit een binnenzwembad, stoombad, sauna en jacuzzi. Verder kunt u als gast gebruik maken van het brasserie restaurant of de sfeervolle bar.

Unique Selling Points Zwembad, Persoonlijke service, Goede prijs/kwaliteit en Gelegen in de wijk The City

Faciliteiten van Hotel Thistle City Barbican Receptie, lounge(s) en internetfaciliteiten

Eten en drinken Er zijn 2 bars

Sport en entertainment fitness





Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Thistle Barbican 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203