Travelodge Docklands Afbeelding Travelodge Docklands
Travelodge Docklands
Bestemming: Londen - Londen

Travelodge Docklands


Algemeen

Comfortabel hotel, nabij Londen City Airport en met snelle verbinding naar het centrum per Docklands Light Railway.

Faciliteiten

Receptie, lounge, bar, lift, ontbijtruimte.

Ligging

Iets ten zuidoosten van het centrum, in Docklands zakendistrict, nabij Londen City Airport. Metrostation East India op ca. 500 m. (Docklands Light Railway, ca. 15 minuten naar Tower Hill).

Prijzen vliegreizen Een vliegtuig is ingedeeld in een aantal tariefklasses. Voor de goedkoopste tarieven zijn een beperkt aantal stoelen beschikbaar. Zijn deze volgeboekt dan wordt er een toeslag berekend voor een duurder tarief. Hoe eerder u boekt, hoe meer kans u maakt om te kunnen profiteren van de laagste prijs!





Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Travelodge Docklands 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203