El Galleon Dive Resort enen Asia Divers Afbeelding El Galleon Dive Resort enen Asia Divers
El Galleon Dive Resort en Asia Divers ***
Bestemming: Mindoro - Puerto Galera

El Galleon Dive Resort en Asia Divers

***

plane hotel

Dit fabelachtige resort dat te midden van een tropische omgeving ligt biedt u een vakantie vol zon, zee, strand, ontspanning en duikavontuur. De relaxte sfeer en prachtige omgeving geven u vanaf de eerste seconde het ultieme vakantiegevoel. De baai geeft u de kans de betoverende onderwaterwereld te ontdekken.

Hotel o.b.v. Logies ontbijt



El Galleon Dive Resort & Asia Divers

Het schitterende El Galleon Dive Resort ligt in Puerto Galera aan het Small Lalaguna Beach op ongeveer 3.5 uur reizen van de luchthaven. Er heerst een zeer ontspannen sfeer en de medewerkers en lokale bevolking kenmerken zich door hun vriendelijke en gastvrije instelling. Het ontzagwekkende strand en de tropische omgeving zorgen in combinatie met de comfortabele kamers voor een vakantie die u altijd zal bijblijven. In de lokale point bar vindt u gezelligheid, muziek en natuurlijk een hapje en een drankje.

Kamers

Er zijn in totaal 29 verschilende kamers die verschillen in prijs. Het resort heeft de kamers tegen de bergen en het tropisch landschap gebouwd en ligt vlakbij het strand. De kamers beschikken allemaal over een eigen badkamer,plafond ventilator, minibar, TV, minibar en airconditioning.

Budget kamers

De budget kamers zijn erg comfortabel en vooral geschikt die mensen die dat prefereren boven uitzicht. De kamer beschikt over een nette badkamer en een simpele maar effectieve inrichting met een tweepersoonsbed

Zwembadzijde kamers

Deze kamers liggen vanzelfsprekend dicht bij het zwembad maar ook nog bij de zee. Deze kamers zijn het meest populair en er kan eventueel nog een bed bij geplaatst worden.

Zeezicht kamers

De zeezicht kamers treft u boven op de heuvel. De kamers bieden u rust, comfort en veel ruimte, kortom een ideale kamer. De kamers beschikken over een tweepersoons bed en een extra sofabed. Als klap op de vuurpijl heeft u zowel voor als achter een balkon zodat u de hele dag door zon heeft en de zon kan zien opkomen en zien ondergaan.

Familie kamers

De familie kamers bestaan uit twee aan elkaar grenzende kamers die samen hun balkon delen. Hiermee is het perfect voor mensen met kinderen of stellen die samen reizen. Er staat een tweepersoonbed in de kamer met de mogelijkheid een of twee bedden te plaatsen.

Faciliteiten

Hoogtepunt van het resort is het restaurant met open keuken en een terras aan zee. Hier kunt u appetijtelijk dineren en van het uitzicht genieten. De Franse chef bereidt met liefde gerechten die met een vleugje van de Franse, lokale en internationale keuken tot een exceptioneel diner worden gemaakt. Verder is the Point bar een gezellige bar waar de sfeer altijd goed is. Bij het zwembad krijgt u gratis handdoeken en het hotel heeft verder een souvenirwinkel, oppasservice en draadloos internet.

Als u iets wilt ondernemen kunt u bij het resort onder andere beach volleyballen, kajakken, biljarten, golfen en snorkelen op het huisrif. De omgeving leent zich verder perfect om te verkennen per scooter of u kunt mee met een van de georganiseerde excursies.

Duikcentrum

Het PADI Asian Divers centrum beschikt over 5 sterren en hier kunt u werkelijk alles doen en leren wat u zich kunt voorstellen. Er zijn vele soorten opleidingen van verschillende niveaus te volgen zoals onderwaterfotografie, Nitrox, Trimix en Rebreather. De lessen worden in het Engels en Duits gegeven en in kleine groepen, zodat u alle aandacht krijgt die u toekomt. Er is een zeer strakke organisatie maar qua tijdsindeling is het voor u flexibel. U kunt om 08.00 uur, 10.30 uur, 13.30 uur, 16.00 uur en 18.00 uur de boot nemen naar verschillende duiklocaties. Het centrum beschikt over topmateriaal dat u wanneer nodig kunt huren.

Omgeving

Rondom het El Galleon Dive Resort treft u duiklocaties voor zowel beginners als zeer ervaren duikers. Met meer dan 30 duiklocaties binnen 15 minuten varen kunt u altijd ergens terecht. U kunt rustig duiken en van het prachtige koraal en de kleurrijke vissen genieten of met stroming duiken.De watertemperatuur ligt tussen 23 en 30 graden Celsius en de beste combinatie van temperatuur en zicht is van maart t/m augustus. Met enkele hoogtepunten zoals de Shark Cave, meerdere scheepswrakken en kloven kunt u de magnifieke onderwaterwereld ontdekken.



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

El Galleon Dive Resort en Asia Divers 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203