Djembe Beach Resort Afbeelding Djembe Beach Resort
Djembe Beach Resort ****
Bestemming: Gambia - Kololi

Djembe Beach Resort

****

plane hotel transfer

Het Djembe Beach Resort staat voor een heerlijke ontspannen vakantie. Het hotel is onlangs volledig gerenoveerd en ingericht om zoveel comfort mogenlijk te bieden aan de gasten. Het hotel zit vlakbij een goudgele zandstrand en het hotel beschikt over vele faciliteiten. Aparthotel o.b.v. Logies ontbijt



Het Djembe Beach Resort staat voor een heerlijke ontspannen vakantie. Het hotel is onlangs volledig gerenoveerd en ingericht om zoveel comfort mogenlijk te bieden aan de gasten. Het hotel zit vlakbij een goudgele zandstrand en het hotel beschikt over vele faciliteiten.

Ligging

Djembe Beach Resort heeft een ideale ligging, direct aan het fraaie zandstrand en ongeveer 900 meter vanaf het centrum van Kololi. De luchthaven van Banjul bevindt zich op ca. 15 kilometer afstand.

Faciliteiten

Het Djembe Beach Resort is een 4-sterren accommodatie over 81 kamers verdeeld over verschillende bungalows van 2 verdiepingen. In de tuin met diverse planten en bomen ligt een ruime zwembad met een apart kinderbad, omringd door een zonneterras met ligbedden, matrassen en parasols (gratis). Handdoekenservice is gratis, omwisselen tegen betaling. Voor de kleintjes is een speeltuintje en animatie aanwezig.

In het hotel vindt u 2 restaurants met een uitstekende keuken en prachtig uitzicht over de zee. Drankjes zijn verkrijgbaar in een van de 2 bars. Tevens beschikt het Djembe Beach Resort over een mini supermarkt, geldwisselkantoor en een souvenirs winkeltje. Internet (wifi) is gratis op de hotspots in het hotel.

Het hotel heeft het erkend duurzaamheidskeurmerk Travelife Gold, dat betekent dat zij maatregelen treffen voor water, energie en afval, medewerkers eerlijk behandelen, regionale producten gebruiken en actief betrokken zijn bij de lokale bevolking.

Sport & Ontspanning

U kunt in Djembe Beach Resort gratis gebruik maken van fitness, darts, volleybal, tennis (bij nabijgelegen Aparthotel Djeliba), tafeltennis en meedoen met diverse sportactiviteiten. Het animatieteam verzorgt zowel overdag als in de avond een afwisselend programma. Er is een beautysalon aanwezig en kunt u tegen betaling een massage of behandeling reserveren.

Kamers

Het Djembe Beach Resort beschikt over verschillende kamertypes. Uw standaardkamer (1-3 personen) is gelegen op de eerste verdieping (tevens bovenste verdieping) en beschikt over individuele airconditioning (tegen betaling), televisie met Nederlandse zenders (gratis), een koelkastje (tegen betaling), kluisje (gratis) en een balkon met zitje. Alle kamers beschikken over een badkamer met douche en toilet.

Uw Deluxe kamer (1-2 personen) is als de standaardkamer, echter luxer, gelegen op de begane grond en beschikt over een terras. Uw appartement (2-3 personen) is extra ruim en beschikt over een kitchenette met koelkast, magnetron en koffiezetapparaat en eethoek.

Voordeelkamers (2 personen) kunnen qua faciliteiten en ligging afwijken van de standaardkamers.

Verzorging:

U verblijft op basis van logies en ontbijt in Djembe Beach Resort. Tegen toeslag kunt u halfpension bijboeken (ontbijt en diner in buffetvorm). Roomservice is tegen betaling.



Hotels

Djembe Beach Resort

Adres:
Djeliba Plaza Street,
Serrekunda,
Gambia

Telefoon:
+220 759 1111

Locatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.



Djembe Beach Resort 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203