Bakotu Afbeelding Bakotu
Bakotu ***
Bestemming: Gambia - Kotu

Bakotu

***

De eigenaren van Bakotu willen hun gasten een Afrikaanse lodge-ervaring meegeven. Vandaar de witte huisjes in een exotische tuin, waar apen en hagedissen je buren zijn. En waar de mangrovebossen van Kotu river om de hoek liggen. Wandel naar het langgerekte zandstrand iets verderop of plons in het zwembad. En 's avonds dineer je onder de sterren bij Bakotu's huisrestaurant. Fijne vakantie!

Hotel o.b.v. Logies ontbijt



Bakotu

De eigenaren van Bakotu willen hun gasten een Afrikaanse lodge-ervaring meegeven. Vandaar de witte huisjes in een exotische tuin, waar apen en hagedissen je buren zijn. En waar de mangrovebossen van Kotu river om de hoek liggen. Wandel naar het langgerekte zandstrand iets verderop of plons in het zwembad. En 's avonds dineer je onder de sterren bij Bakotu's huisrestaurant. Fijne vakantie!

Verzorging

logies en ontbijt, halfpension, ontbijtmenu en 3-gangen diner met deels keuze menu

Goed om te weten

buiten het hotel vind je een aantal lokale restaurants en bars en ter plaatse heb je de mogelijkheid om airconditioning te huren voor ca. 15 per kamer per dag. Ook kun je een kluisje bij de receptie huren voor ca. 3,- per dag

Ligging

in het centrum van Kotu, luchthaven Banjul op ca. 15 km en strand op ca. 50 m

Faciliteiten

gratis WiFi in openbare ruimte en receptie

Faciliteiten - Tegen betaling

kluisjes bij receptie en winkeltje(s)

Tip

De kamers liggen verspreid over het terrein en worden omgeven door een botanische tuin. Deze botanische tuin is maar liefst 30 jaar geleden geplant en biedt een thuis aan onder meer vogels, apen en hagedissen. Vanaf het vogelspotplatform aan de achterzijde van het hotel, heb je uitzicht over de Kotu rivier. Hier spot je vele kleurrijke vogels.

Overige informatie

officiele classificatie: 3 sterren en onze classificatie: 3 sterren

Restaurants/Bars

a la carte restaurant, ontbijtrestaurant en bar

USPs

Midden in het knusse Kotu, Klein hotel met een groot hart, Mooi wit zandstrand om de hoek, En dineren onder de sterren, Logeren in botanische tuin en Vogels spotten aan Kotu River

Zwembaden

buitenbad, ligbedden en parasols en zonneterras



Locatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Bakotu 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203