Kombo Beach Hotel Afbeelding Kombo Beach Hotel
Kombo Beach Hotel ****
Bestemming: Gambia - Kotu

Kombo Beach Hotel

****

plane hotel transfer

Kombo Beach is een populair hotel, gelegen direct aan het strand en biedt tal van faciliteiten, een uitstekende keuken, afwisselende entertainment en hoogstaande service. Het hotel organiseert diverse activiteiten zoals drumlessen en Gambiaanse kooklessen. Hier proeft u echt de Gambiaanse sfeer! Aparthotel o.b.v. Logies ontbijt



Kombo Beach

Kombo Beach is een populair hotel, gelegen direct aan het strand en biedt tal van faciliteiten, een uitstekende keuken, afwisselende entertainment en hoogstaande service. Het hotel organiseert diverse activiteiten zoals drumlessen en Gambiaanse kooklessen. Hier proeft u echt de Gambiaanse sfeer!

Ligging

Kombo Beach is rustig gelegen, direct aan het fraaie zandstrand en dicht bij het toeristische centrum van Kotu. Diverse winkeltjes, restaurants en een taxi standplaats in de directe omgeving. De luchthaven van Banjul bevindt zich op ca. 20 kilometer afstand.

Faciliteiten

Het 4-sterren Kombo Beach, omringd door een fraaie tropische tuin waar vele vogelsoorten te vinden zijn, beschikt over 258 kamers verdeeld over 4 gebouwen met maximaal 3 verdiepingen, receptie en een lobby met zitjes. Centraal gelegen ligt het zwembad met apart kinderbad. De baden worden omringd door een zonneterras met gratis ligbedden, matrasjes en parasols. Deze zijn ook op het strand gratis te gebruiken. Er is een badhanddoekenservice (eerste handdoek gratis, hierna tegen betaling). Om het zwembad vindt u 3 verschillende restaurants, alle met uitstekende keuken en bieden vanaf het terras een fantastisch uitzicht op zee. Drankjes worden geserveerd in een van de 3 bars. Voor kinderen is er een speeltuintje. Verder biedt het Kombo Beach u een wasserette, mini supermarkt, geldwisselkantoor, een winkeltje en (vast) internet in de lobby (alle tegen betaling). Gratis wifi bij de receptie beschikbaar. Het hotel heeft het erkend duurzaamheidskeurmerk Travelife Gold, dat betekent dat zij maatregelen treffen voor water, energie en afval, medewerkers eerlijk behandelen, regionale producten gebruiken en actief betrokken zijn bij de lokale bevolking.

Sport & Ontspanning

U kunt in Kombo Beach gratis gebruikmaken van fitness, darts, tennis, tafeltennis en meedoen met diverse sportactiviteiten. Voor totale ontspanning is er een massage en beautysalon (tegen betaling). Het enthousiaste animatieteam verzorgt zowel overdag als in de avond een afwisselend programma.

Kamers

De verschillende kamers zijn onlangs gerenoveerd en hebben hierdoor een frisse Afrikaanse uitstraling. Uw standaardkamer (1-3 personen), beschikt over airconditioning (individueel regelbaar en tegen betaling), televisie, een koelkastje (tegen betaling), kluisje (tegen betaling), wifi (tegen betaling en werkt op een apparaat tegelijkertijd) en een badkamer met bad of douche, toilet en fohn (op aanvraag). Balkon of een terras met zitje.

  • Uw Superior kamer (1-2 personen) is als de standaardkamer, echter luxer, gelegen op de 1e of de 2e verdieping (tevens bovenste verdieping) met gratis koelkastje, kluisje (gratis), een fohn en koffie-en theezetfaciliteiten.

  • Uw Premium kamer (1-3 personen), gelijk aan de Superior kamer, echter luxer, ruimer en gelegen op de begane grond incl. een groter terras met ligbedden.*

  • Uw Familiekamer/Suite (min. 2 pers, max. 2 volw. + 2 kind. of 3 volw. + 1 kind) is gelegen op de 1e of de 2e verdieping (tevens bovenste verdieping) met zeezicht en beschikt over een open woongedeelte met zit-/slaapbank. Verder is de kamer voorzien van een extra grote televisie, DVD speler, badjassen, gratis kluisje en koffie- en theezetfaciliteiten. Deze kamers zijn de ruimste kamers van het resort.

  • Uw Studio (2-4 personen) is extra ruim en beschikt over een kitchenette met koelkast, magnetron en koffiezetapparaat en eethoek. Verder zijn er 2 zit-/slaapbanken en een 2-persoonsbed. De kamers zijn gelegen op de begane grond.

  • De voordeelkamers (2 personen), beschikken niet over airconditioning en koelkastje. Er is wel een ventilator (gratis) aanwezig.

Verzorging

U verblijft op basis van logies en ontbijt in Kombo Beach.



Hotels

Kombo Beach Hotel

Adres:
Serekunda,
Gambia

Telefoon:
+220 446 5466

Locatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Kombo Beach Hotel 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203