Sunset Beach Hotel Afbeelding Sunset Beach Hotel
Sunset Beach Hotel ***
Bestemming: Gambia - Kotu

Sunset Beach Hotel

***

Sunset Beach Hotel is een kleinschalig familiehotel met een centrale ligging in Kotu en gastvrij en vriendelijk personeel. Perfect voor uw zonvakantie naar Gambia! Sunset Beach Hotel ligt zeer gunstig, aan de zandstranden van Kotu Beach en op loopafstand van het centrum van Kotu. Het geheel gerenoveerde hotel beschikt over een scala aan faciliteiten en prima kamers, omgeven door een weelderige palmentuin. Een...

Hotel o.b.v. Logies ontbijt



Algemeen

Zes uur vliegen en uw slippers staan op het brede witte zandstrand van Kotu. Het uitzicht bij Hotel Sunset BeachPalmbomen, zwembad en het kleurrijke shirt van de Gambiaanse ober. Kies uit pineapple juice of baobab sap en relax onder de rieten parasol. Met BVN-tv op de kamer en het hartelijke Sunset-team is dit drie-sterrenhotel het strandvakantie-adres om de batterij weer helemaal op te laden. Vanuit de ruime bungalowkamer lonkt de tropische tuin. Lekker op het terras genieten van de rust. En als u meer actie wilt, pak dan de bus of taxi naar de lokale markt in Banjul, een levendige markt waar de lokale bevolking haar boodschappen doet.

Ligging

Rustig gelegen, direct aan het strand en direct aan zee. Het centrum van Kotu ligt op ca. 500 m, luchthaven Banjul Airport op ca. 15 km.

Faciliteiten

gratis WiFi in openbare ruimte en receptie, Buffetrestaurant, Strandrestaurant, 2 bars, Snackbar, buitenzwembad met kinderdeel, handdoekservice, zonneterras met ligbedden en parasols, overdag en s avonds een activiteitenprogramma

Faciliteiten - Tegen betaling

kluisjes bij receptie, roomservice, winkeltje(s) en kledingwasservice, ligbedden op het strand, massage, schoonheidssalon

Overige informatie

  • Officiele classificatie: 3 sterren
  • Totaal aantal kamers/ appartementen: 97
  • Voltage: 220 volt

Kamers

2-kamerappartement, geschikt voor 1-5 pers

airco, telefoon, tv en kluisje (tegen betaling), kitchenette met elektrische kookplaat (2 platen), koelkast en koffie- & theezetfaciliteiten, badkamer met douche en toilet en een balkon of terras met zitje. De appartementen zijn ruim van opzet. Er is een zithoek en aparte slaapkamer. De appartementen liggen op de begane grond of op de 1e verdieping. Een kluisje kunt u ter plaatse huren voor ca. 3,- per dag.

2-persoonskamer, geschikt voor 1-3 pers

airco, telefoon, tv en kluisje (tegen betaling), badkamer met douche en toilet en een terras met zitje. De kamers bevinden zich in mooie geschakelde bungalows. Elke kamer heeft een terras met uitzicht op de tropische tuin. Een klusje op de kamer kunt u ter plaatse huren voor ca. 3,- per dag.

Verzorging

Uw verblijf is mogelijk op basis van Logies en Ontbijt of Halfpension.

Handig om te weten

Gezellig eten kan in het kleine toeristische hart van Kotu. Meer vertierPak een taxi en laat je binnen 10 minuten op de Senegambia Strip in het levendige Kololi afzetten Kluisje op de kamerDaar betaal je ca. 4 euro per dag voor Sunset Beach wordt in de zomer van 2016 in een nieuw jasje gestoken. Hierdoor kunnen gepubliceerde beelden afwijken van de werkelijkheid Het hotel beschikt over BVN TV op de kamer



Locatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Sunset Beach Hotel 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203