Art Superior Afbeelding Art Superior
Art Superior
Bestemming: BUDAPEST - BUDAPEST

Art Superior


Dit geheel gerenoveerde en heringerichte stadshotel beschikt in totaal over 32 kamers, waaronder 6 eenpersoonskamers en 3 juniorsuites.

Hotel o.b.v. Volgens programma



Dit geheel gerenoveerde en heringerichte stadshotel beschikt in totaal over 32 kamers, waaronder 6 eenpersoonskamers en 3 juniorsuites. Dit leuke gezinsvriendelijke hotel is ideaal voor zowel zakenreizigers als vakantiegangers. De gasten hebben in dit van airconditioning voorziene hotel de beschikking over een ontvangsthal met 24 uur per dag geopende receptie en uitcheckservice, een hotelkluis en een lift. De gasten hebben de beschikking over een cafe, een bar en een ontbijtruimte, evenals voorzieningen voor conferenties en internettoegang.

Ligging Dit hotel bevindt zich in het centrum van Boedapest in een rustige, onlangs gerenoveerde straat, afgesloten voor het verkeer en op slechts een paar minuten van de beroemde Vaci Straat. De gasten vinden de dichtstbijzijnde restaurants en bars op slechts 50 meter afstand en het is 220 meter lopen naar de dichtstbijzijnde haltes van het openbaar vervoer. De Donau ligt 600 meter van het hotel, het Gellert Bad ligt op 1 km, het Deak Ferenc plein (stadscentrum) ligt op 1,5 km, de kasteelwijk ligt op 2,7 km, het treinstation ligt op 2,8 km en het eiland Margaret ligt op 3,2 km afstand. Het is 3,8 km naar het Heldenplein en 4 km naar het Szechenyi Bad. De luchthaven van Boedapest ligt op ongeveer 16 kilometer van het hotel.

Kamers Alle kamers hebben een eigen badkamer met een douche en beschikken over een tweepersoonsbed. De kamers bieden verder een telefoon, een lcd-televisie, gratis draadloze internettoegang, een kluisje en een minibar. De mogelijkheid om zelf thee en koffie te zetten, een strijkijzer met strijkplank en individueel regelbare airconditioning en verwarming zijn ook standaard aanwezig.



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Art Superior 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203