Corinthia Budapest Afbeelding Corinthia Budapest
Corinthia Budapest
Bestemming: BUDAPEST - BUDAPEST

Corinthia Budapest


Het in 1896 gebouwde en compleet gerenoveerde hotel beschikt over 6 etages met in totaal 414 kamers waarvan 236 tweepersoonskamers en 31 suites. Het biedt zijn gasten een koffiebar, meerdere winkels, een kapsalon, een bar, 5 restaurants en een garage (tegen betaling). Roomservice behoort ook tot het aanbod.

Hotel o.b.v. Volgens programma



Het in 1896 gebouwde en compleet gerenoveerde hotel beschikt over 6 etages met in totaal 414 kamers waarvan 236 tweepersoonskamers en 31 suites. Het biedt zijn gasten een koffiebar, meerdere winkels, een kapsalon, een bar, 5 restaurants en een garage (tegen betaling). Roomservice behoort ook tot het aanbod.

Ligging Dit luxueuze hotel ligt dicht bij de opera, het theater en bovendien op slechts enkele passen van de muziekacademie van Boedapest. Het is ongeveer 1,2 kilometer naar de Basiliek van St. Stefan en zowel het kasteel van Boeda als de Andrassy boulevard liggen in de directe omgeving van het hotel. Het is slechts 2 km naar het metrostation Oktogon zodat de gasten alle bestemmingen van de stad gemakkelijk kunnen bereiken. De luchthaven ligt op ongeveer 18 km afstand.

Kamers De comfortabele kamers beschikken over een eigen badkamer, een haardroger, een telefoon, satelliet-/kabeltelevisie, een minibar, een koelkast, airconditioning en een kluisje. Daarnaast is elke kamer voorzien van gratis internettoegang. De kamers voor 3 personen zijn tweepersoonskamers met een extra bed.



Locatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Corinthia Budapest 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203