The Gibson Afbeelding The Gibson
The Gibson
Bestemming: DUBLIN - DUBLIN

The Gibson


The Gibson Hotel heeft begin 2011 haar deuren geopend in een van de meest opkomende, hippe en culturele wijken van Dublin. Zo bevindt de O2 Arena zich naast het hotel terwijl restaurants, bars en theaters het decor vormen. Trinity College en Temple Bar bereikt u in een goede 20 minuten lopen. De kamers geven u een ruimtelijk gevoel en zijn ingericht met veel lichte materialen. Sommige kamers kijken uit over...

Hotel o.b.v. Volgens programma



Hotel The Gibson

Hotel, Officiele classificatie 4 sterren, Onze classificatie 4 sterren en

Ligging The Gibson

Aan rand van stad

Overzicht The Gibson

The Gibson Hotel heeft begin 2011 haar deuren geopend in een van de meest opkomende, hippe en culturele wijken van Dublin. Zo bevindt de O2 Arena zich naast het hotel terwijl restaurants, bars en theaters het decor vormen. Trinity College en Temple Bar bereikt u in een goede 20 minuten lopen. De kamers geven u een ruimtelijk gevoel en zijn ingericht met veel lichte materialen. Sommige kamers kijken uit over courtyard van het hotel. Na een dag in de stad is het heerlijk terugvallen in het hotelrestaurant of bar. Verder biedt het hotel vele faciliteiten waaronder fitness, terras, roomservice en gratis WiFi.

Unique Selling Points The Gibson

Gratis WiFi, Naast O2 Arena gelegen, Tramhalte op ca. 300 m, Hippe, culturele wijk, Nieuw hotel en Ruime, lichte en nette kamers

Faciliteiten van Hotel The Gibson

Receptie: VISA en EuroCard/MasterCard worden geaccepteerd en bagageruimte en internetfaciliteiten

Eten en drinken The Gibson

Er is 1 restaurant, Er is 1 bar en Roomservice



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

The Gibson 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203