Parc Germano Apartments Afbeelding Parc Germano Apartments
Parc Germano Apartments ****
Bestemming: Gardameer - Gardameer

Parc Germano Apartments

****

Rustig gelegen, in een park met panoramisch uitzicht, op ca. 1,5 km van het historische centrum van Bardolino. Stijlvolle suites en moderne appartementen voor een fijne vakantie.

Hotel o.b.v. Logies ontbijt



Parchotel Germano

Italie - Gardameer - Bardolino

Rustig gelegen, in een park met panoramisch uitzicht, op ca. 1,5 km van het historische centrum van Bardolino. Stijlvolle suites en moderne appartementen voor een fijne vakantie.

Ligging

ca. 1145 km van Utrecht rustig gelegen in een park met panoramisch uitzicht ca. 10 minuten wandelen van het centrum van Bardolino en het meer ca. 200 m van verschillende winkels ca. 500 m van het Gardameer en het strand ca. 1,5 km van het historische centrum van Bardolino 

Faciliteiten

receptie lounge souvenirwinkel tuin lift internethoek wifi (in lobby) parkeerplaats garage (indien beschikbaar) 

Bars en restaurants

restaurant pizzeria bar poolbar 

Sport en Ontspanning gratis

openluchtzwembad (ca. 30x8 m; geopend: ca. maart tot november) met geintegreerde bubbelbad overdekt zwembad (ca. 11x5 m) met geintegreerd bubbelbad fitness sauna 

Sport en Ontspanning tegen betaling

massage (op aanvraag) 

Animatie

2x per week pianobar 

Extra informatie

Inbegrepen

F-types: verbruik water en elektriciteit verwarming eindschoonmaak bedlinnen en handdoeken wekelijkse wissel 

Huisdieren

kleine huisdieren toegestaan (alleen in kamer/appartement) 

Diversen

toeristenbelasting: ca.  2 per persoon per nacht toeristenbelasting F-types: huishoudlinnen (extra bedlinnenwissel op aanvraag  20 per persoon) waarborgsom (ca.  150) 

Eten en drinken

F-types: verblijf op basis van logies A-types: verblijf op basis van logies-ontbijt of halfpension met ontbijtbuffet en a-la-carte diner Let op! Halfpension is alleen te boeken van 12.4-25.10 

Kamers

moderne appartementen met bad of douche, toilet, eethoek, telefoon, satelliet-tv, keuken (magnetron, broodrooster, waterkoker, koffiezetapparaat), haardroger en balkon of terras met tuinmeubilair. Stijlvolle suites (ca. 44 m2.), ingericht met woonkamer met slaapbank, zetel en zithoek, 2-persoonskamer met aparte bedden of 2-persoonsbed, 2 telefoons, 2 satelliet-tvs, kluisje, minibar, waterkoker, airconditioning (ca. half juni-half september), haardroger, bad of douche, toilet, badjas en -slippers en gemeubileerd terras.



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Parc Germano Apartments 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203