Best Western Art Deco hotels Afbeelding Best Western Art Deco hotels
Best Western Art Deco hotels ****
Bestemming: Rome - Rome

Best Western Art Deco hotels

****

Dit in 1870 gebouwd hotel is uniek in zijn soort in Rome. Elk detail van het hotel is in art-decostijl ontworpen, de beroemde kunstbeweging die rond de vorige eeuwwisseling begon. De beweging bereikte zijn hoogtepunt in 1925 met de historische tentoonstelling van kunstversieringen in Parijs, waar het zijn naam aan te danken heeft. De inrichting van het hotel is met veel zorg geselecteerd en omvat zowel...

Hotel o.b.v. Logies



Dit in 1870 gebouwd hotel is uniek in zijn soort in Rome. Elk detail van het hotel is in art-decostijl ontworpen, de beroemde kunstbeweging die rond de vorige eeuwwisseling begon. De beweging bereikte zijn hoogtepunt in 1925 met de historische tentoonstelling van kunstversieringen in Parijs, waar het zijn naam aan te danken heeft.

De inrichting van het hotel is met veel zorg geselecteerd en omvat zowel oorspronkelijke stukken en soms perfecte reproducties van stukken uit dat tijdperk. Door de liefde voor het detail bij de lampen, appliques, moquettes en beelden zullen de gasten zich hier voelen alsof ze in een andere tijd leven.

Dit historische stadshotel beschikt over in totaal 70 kamers, verdeeld over 5 verdiepingen. Dit van airconditioning voorziene hotel biedt zijn gasten een ontvangsthal met 24 uur per dag geopende receptie en check-outservice, een hotelkluis, 2 liften, een cafe, een bar en een restaurant. Gasten kunnen ook gebruik maken van de conferentiefaciliteiten, internettoegang en de roomservice.

De Ligging

Dit hotel bevindt zich in het historische centrum van Rome, op slechts een paar stappen lopen van de beroemde stadspoort Porta Pia. Het bevindt zich in het hart van de diplomaten-, financiele en modewijk van de stad. De aansluiting op het openbaar vervoer is optimaal: het metrostation bevindt zich op slechts 200 m van het hotel en de haltes van de grote buslijnen zijn vlakbij. Het is slechts 5 minuten rijden naar het centrum van Rome en de bezienswaardigheden van de stad zijn alle vlakbij: de Trevifontein en het Colosseum (700 m), de Spaanse Trappen (800 m), de Piazza del Popolo (1 km) en het Museum van het Vaticaan (1,5 km). Het is 30 kilometer naar Ostia en de zee, de luchthaven Ciampino en Fiumicino bevinden zich beide op 45 kilometer afstand.

Uw hotelkamer

De comfortabele kamers zijn in art-decostijl ingericht met enkele authentieke stukken en enkele perfecte reproducties. Alle kamers hebben een eigen badkamer met douche en haardroger en zijn verder voorzien van een radio, een telefoon, satelliet- en betaaltelevisie en draadloze internetaansluiting. De kamers beschikken ook over een minibar, een tweepersoonsbed, centraal geregelde airconditioning en verwarming en een kluisje. Op verzoek zijn kamers met een eigen spabad beschikbaar.



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Best Western Art Deco hotels 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203