Eurostars Aeterna Afbeelding Eurostars Aeterna
Eurostars Aeterna
Bestemming: Rome - Rome

Eurostars Aeterna


Het hotel Eurostars Aetern in Rome Italie is gevestigd in het 100 jaar oude gebouw van de Serono Farmaceutica. Het bijzondere bouwwerk is volledig gerenoveerd in 2010 en is tegenwoordig een hoogwaardig hotel met 144 gastenkamers, waaronder 9 suites en nog vele andere faciliteiten.

Hotel o.b.v. Volgens programma



Het hotel Eurostars Aetern in Rome Italie is gevestigd in het 100 jaar oude gebouw van de Serono Farmaceutica. Het bijzondere bouwwerk is volledig gerenoveerd in 2010 en is tegenwoordig een hoogwaardig hotel met 144 gastenkamers, waaronder 9 suites en nog vele andere faciliteiten. Zo biedt hotel Eurostars Roma Aeterna zon 700 m2 evenementenruimte en een ruim restaurant, gedecoreerd met Travertijns marmer. Het loopt uit op een terras van ruim 200 m2. De zeven conferentie- en evenementenruimten bieden moderne faciliteiten voor allerlei bijeenkomsten, van kleine vergaderingen tot grote feesten als bruiloften en banketten. De receptie in de ontvangsthal is 24 uur per dag open, net als de uitcheckservice.Je kunt ook gebruikmaken van de hotelkluis, wisselkantoor, lift en een gezellige bar. Tegen betaling is er draadloos internet, was- en roomservice, een parkeerterrein en een parkeergarage.

Ligging

Het hotel ligt in de wijk Pigneto, op slechts 15 minuten van het centrum van Rome. Er is een bushalte in de directe omgeving van het hotel en treinstation Termini ligt op ongeveer 4 km afstand. De luchthaven Rome Ciampino en de luchthaven Leonardo da Vinci-Fiumicino liggen op een afstand van respectievelijk 15 km en 31 km van het hotel. Vanaf de luchthaven met de auto: volg de borden naar de GRA, neem afslag 18 en vervolg over de Via Ponte Casilino.

Faciliteiten

Het hotel is gevestigd in het 100 jaar oude gebouw van de Serono Farmaceutica. Het bijzondere bouwwerk is volledig gerenoveerd in 2010 en is tegenwoordig een hoogwaardig hotel met 144 gastenkamers, waaronder 9 suites en nog vele andere faciliteiten. Zo biedt hotel Eurostars Roma Aeterna zon 700 m2 evenementenruimte en een ruim restaurant, gedecoreerd met Travertijns marmer. Het loopt uit op een terras van ruim 200 m2. De zeven conferentie- en evenementenruimten bieden moderne faciliteiten voor allerlei bijeenkomsten, van kleine vergaderingen tot grote feesten als bruiloften en banketten. De receptie in de ontvangsthal is 24 uur per dag open, net als de uitcheckservice.Je kunt ook gebruikmaken van de hotelkluis, wisselkantoor, lift en een gezellige bar. Tegen betaling is er draadloos internet, was- en roomservice, een parkeerterrein en een parkeergarage.

Bars en restaurants

In het restaurant kunnen de gasten genieten van de beste Italiaanse cuisine en een persoonlijke service. Iedere morgen wordt een ontbijtbuffet aangeboden. Lunch en het diner zijn a la carte of van het menu te kiezen.

Sport en Ontspanning gratis

De gasten kunnen gebruik maken van de fitnessruimte met sauna en (snack)bar aan het zwembad. De gasten kunnen zichzelf ook trakteren op een ontspannende massage of wellnessbehandeling (tegen betaling).

Bijzonderheden

De creditcards American Express, Diners Club, MasterCard en VISA worden door het hotel als betaalmiddel geaccepteerd.

Alle kamers zijn smaakvol ingericht met moderne technologische voorzieningen, waardoor je als gast optimaal kunt genieten van je verblijf. Functionele en moderne materialen als roestvrij stalen of glazen aanrechten, worden hier gecombineerd met waardevolle stoffen als hout voor meubels en Travertijns marmer in de badkamer. Ze harmonieren perfect met de fluweelachtige bekledingen. Tot de standaardvoorzieningen behoren een douche en een bad in de badkamer, een haardroger, een tweepersoonsbed, een telefoon, satelliet-/kabeltelevisie, een radio en internettoegang. Alle kamers hebben een kluisje, een minibar en individueel regelbare airconditioning en verwarming.

Type A2A: 2-persoonskamer



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Eurostars Aeterna 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203