Excel Roma Montemario hotels Afbeelding Excel Roma Montemario hotels
Excel Roma Montemario hotels
Bestemming: Rome - Rome

Excel Roma Montemario hotels




Hotel o.b.v. Volgens programma



Excel Montemario Italie - Lazio - Rome

Dit in 1936 gebouwde en in 2008 gerenoveerde hotel telt 4 verdiepingen met in totaal 104 lichte en riante gastenkamers met eigen voorzieningen. Het hotel is volledig van airconditioning voorzien en verwelkomt zijn gasten in een ontvangsthal met 24 uur per dag geopende receptie en check-out service en een hotelkluis. Alle gastenkamers zijn met de lift te bereiken en dit conferentiehotel heeft een congreszaal met een kamer voor simultaanvertaling. Het hotel heeft een bar en een restaurant, waar de gasten van de typische Romeinse keuken kunnen genieten. Tevens bevindt zich een kapsalon in het gebouw. Gasten die willen ontspannen kunnen terecht in de televisielounge en in het hotel is internettoegang beschikbaar. Tegen betaling kunt u gebruik maken van de was- en roomservice en de parkeergelegenheid van het hotel.

Ligging

Ligging

Dit gezinsvriendelijke stadshotel ligt op een van de mooiste heuvels van Rome: Montemario. Met het openbaar vervoer is het slechts 15 minuten naar het stadscentrum en het museum van het Vaticaan. Het Olympische Stadion bevindt zich op 3 km van het hotel en naar de Spaanse Trappen is het ongeveer 8 km. De luchthavens van Rome, Leonardo Da Vinci en Ciampino bevinden zich op respectievelijk 35 en 45 kilometer van het hotel.

Extra informatie

Bijzonderheden

American Express, Diners Club, JCB, Mastercard en VISA worden door dit hotel als betaalmiddel geaccepteerd.

De lichte en riante gastenkamers hebben eigen voorzieningen (een eigen badkamer met bad/douche en haardroger), alsmede Franse bedden, een telefoon en satelliettelevisie. Internettoegang, een minibar/koelkast, airconditioning, verwarming en terassen zijn ook voorhanden.

Type A2A: A2A



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Excel Roma Montemario hotels 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203