Farnese Afbeelding Farnese
Farnese
Bestemming: Rome - Rome

Farnese


Algemene informatie over Hotel Residenza Farnese

Hotel, Officiele classificatie 4 sterren, ligging: centraal en levendige omgeving en dichtstbijzijnde centrum Campo de Fiori ligt op ca. 200 m

Overzicht

Residenza in Farnese is gelegen in het oude Rome direct achter Paleis Farnese. Breng eens een bezoek aan het nabijgelegen karakteristieke plein Campo di Fiori en neem plaats op een van de vele terrasjes. De kamers zijn in stijl, zeer sfeervol en van alle moderne gemakken voorzien. Tip; vanaf het dakterras is het uitzicht werkelijk grandioos. Zo kunt u de tuinen zien en het schitterende, oude centrum van Rome.

Unique Selling Points

Campo di Fiori op 100m., Rustige ligging, Karakteristieke uitstraling, Panoramisch dakterras en Persoonlijke service

Faciliteiten van Hotel Residenza Farnese

Receptie: kluisjes, lounge(s) en internetfaciliteiten





Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Farnese 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203