Flavia Afbeelding Flavia
Flavia
Bestemming: Rome - Rome

Flavia


Flavia Eenvoudig maar net familiehotel dat onlangs nog geheel is gerenoveerd. Het is gunstig gelegen tussen de Via Veneto en de Piazza Repubblica. Ook op loopafstand van de Spaanse Trappen!

Ligging Flavia tussen de Via Veneto en de Piazza Repubblica. Op loopafstand van station Termini, de Spaanse Trappen en de Trevifontein.

Faciteliteiten Flavia receptie met kluisjes (gratis), WiFi (tegen betaling), lounge, bar, lift. Continentaal ontbijtbuffet.

Kamers Flavia niet ruim, maar netjes ingericht met douche, toilet, haardroger, telefoon, WiFi (tegen betaling), tv, minibar en airconditioning.

Verzorging Flavia Inclusief continentaal ontbijtbuffet.

Parkeren openbare parkeergarage vlakbij het hotel(tegen betaling)

Metro Repubblica

Bijzonderheden bij aankomst in het hotel krijgt u in bepaalde periodes een gratis openbaar vervoer kaart voor Rome. Niet geldig indien een van de gratis nachten aanbiedingen wordt benut. Zie prijsbijlage voor de geldigheidsperiodes. Let op: met ingang van 1 januari 2011 heeft de overheid van de stad Rome een belasting ingevoerd voor bezoekers die in de stad overnachten, de zgn Goverment City Tax: 2,- p.p.p.n., indien u verblijft in een 1-, 2,- of 3- sterrenaccommodatie; 3,- p.p.p.n., indien u verblijft in een 4- of 5-sterrenaccommodatie. Deze belasting is niet inbegrepen in de hotelprijzen en dient ter plaatse te worden voldaan





Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Flavia 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203