Parco dei Principi Afbeelding Parco dei Principi
Parco dei Principi
Bestemming: Rome - Rome

Parco dei Principi




Hotel o.b.v. Volgens programma



Ligging Dit luxe hotel ligt in Parioli, binnen 15 minuten lopen van Bioparco, Galleria Borghese en Nationale galerie voor moderne kunst. Ook Villa Borghese en Thermen van Diocletianus liggen binnen 3 km afstand.

Accommodatievoorzieningen Dit hotel beschikt over een volledig uitgeruste spa, een restaurant en een binnenzwembad. Gratis WiFi in gemeenschappelijke ruimtes en een lokale shuttleservice worden ook voorzien. Je vindt er ook een buitenzwembad, een healthclub en een fitnessruimte.

Kamervoorzieningen De 179 kamers beschikken naast leuke extraatjes als badjassen en pantoffels over gratis WiFi en een lcd-televisie met satellietzenders. Een minibar, roomservice en gratis kranten zijn enkele van de overige voorzieningen.

Hotelvoorzieningen Babysitting of kinderopvang (toeslag) Restaurant Shuttleservice van/naar de luchthaven (toeslag) Businesscentrum Snelle uitcheckservice 24-uurs receptie Kluisje bij de receptie Aantal kamers - 179 Wasserij Aantal verdiepingen - 11 Bar / lounge Koffiebar of cafe

Gezinsvriendelijke voorzieningen Buitenzwembad Binnenzwembad Gratis WiFi Lokale shuttle (gratis) Wasfaciliteiten Babysitting of kinderopvang (toeslag) Babybedden (gratis)

Internet Beschikbaar in alle kamers: Gratis WiFi Beschikbaar in een aantal gemeenschappelijke ruimtes: Gratis WiFi

Kamervoorzieningen Betaalfilms Hypoallergeen beddengoed Gratis krant Airconditioning Klimaatregeling Minibar Dagelijkse schoonmaak Privebadkamer Badjassen Gratis toiletartikelen Fohn Pantoffels

Eetgelegenheden Paulina Borghese biedt uitzicht op de tuin en is gespecialiseerd in Italiaanse gerechten.



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Parco dei Principi 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203