Waldorf Astoria Rome Cavalieri Afbeelding Waldorf Astoria Rome Cavalieri
Waldorf Astoria Rome Cavalieri
Bestemming: Rome - Rome

Waldorf Astoria Rome Cavalieri


Algemeen

Het in 2003 gerenoveerde middenklassehotel beschikt op 9 verdiepingen over in totaal 387 kamers. De eersteklas inrichting van dit volledig van airconditioning voorziene gebouw omvat een ontvangsthal, meerdere liften, een bar en een van airconditioning voorzien restaurant met rookvrij gedeelte. Auto´s kunt u op de parkeerplaats of in de parkeergarage parkeren.

Ligging

Dit first-class hotel is idyllisch gelegen en wordt omringd door een 3 hectare groot parkcomplex, midden op de Monte Mario en heeft een schitterend uitzicht over de stad. De ligging maakt het mogelijk te genieten van de rust van een ressort en tegelijk binnen 15 minuten in de binnenstad te zijn. De dichtstbijzijnde aansluiting op het openbaar vervoer vindt u in de onmiddellijke omgeving (circa 500 meter).

De comfortabel en elegant ingerichte kamers hebben airconditioning en een badkamer met toilet, haardroger, telefoon, minibar/koelkast en een huurkluis.





Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Waldorf Astoria Rome Cavalieri 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203