Filip Afbeelding Filip
Filip ****
Bestemming: Ohrid - Ohrid

Filip

****

Hotel Filip is nieuwe in ons aanbod en is in 2015 volledig gestript en gerenoveerd. De renovatie is smaakvol gedaan, met gebruik van lichte kleuren. Rustige ligging met een tuin en terras. Het zwembad beschikt over een apart kinderbad en rondom het zwembad liggen comfortabele ligstoelen. We bieden naast de standaard kamers ook zeer ruime familiekamers aan. Geschikt voor 2 volwassenen en 2 kinderen tot 16 jaar oud.

Hotel o.b.v. Logies ontbijt



Filip

Hotel Filip is nieuwe in ons aanbod en is in 2015 volledig gestript en gerenoveerd. De renovatie is smaakvol gedaan, met gebruik van lichte kleuren. Rustige ligging met een tuin en terras. Het zwembad beschikt over een apart kinderbad en rondom het zwembad liggen comfortabele ligstoelen. We bieden naast de standaard kamers ook zeer ruime familiekamers aan. Geschikt voor 2 volwassenen en 2 kinderen tot 16 jaar oud. De keuken is het paradepaardje van Hotel Filip! In het a la carte restaurant geniet je van lokale en internationale gerechten. Met smaak klaar gemaakt door de internationale keukenbrigade. De ligging is wat verhoogd, aan de doorgaande weg naar Ohrid. Met een fantastisch uitzicht over het meer van Ohrid. De kamers hebben allemaal zij meerzicht. Zittend op je balkon, onder het genot van een drankje, geniet je van de warme kleuren van de ondergaande zon. Langzaam wegzakkend in het meer van Ohrid. Een nieuw en sfeervol vakantieadres.

Verzorging

logies en ontbijt en ontbijtbuffet

Goed om te weten

honden niet toegestaan

Inbegrepen

toeristenbelasting

Ligging

buiten de stad, in een tuin, in een lokale omgeving, met panorama uitzicht en rustig gelegen, bushalte op ca. 100 m, centrum Ohrid op ca. 5 km en strand op ca. 400 m

Faciliteiten

gratis WiFi in openbare ruimte, gratis WiFi op de kamer, receptie, inchecken: 14:00 tot 22:00, uitchecken: 07:00 tot 11:00, gratis kluisjes bij receptie en in de lounge kun je TV kijken

Faciliteiten - Tegen betaling

roomservice (09:00 tot 22:00) en prive parkeerplaats buiten

Overige informatie

onze classificatie: 4 sterren en het hoofdgebouw heeft een lift

Restaurants/Bars

a la carte restaurant en bar

USPs

Uitzicht over het meer, Vanaf hier fijne tripjes maken, Warm door ons aanbevolen, Wifi voor Facebook en Plonsen in het zwembad

Zwembaden

buitenbad, ligbedden, zonneterras en kinderbad buiten

Sport & Activiteiten

biljart



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Filip 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203