Flamingo voorheen Doncho Afbeelding Flamingo voorheen Doncho
Flamingo voorheen Doncho
Bestemming: Ohrid - Ohrid

Flamingo voorheen Doncho


Flamingo Hotel (voorheen Doncho) is gelegen op ca. 700 m van het gezellige centrum van Ohrid en het Meer van Ohrid vindt u ca. 1 km verderop.

Hotel o.b.v. Volgens programma



Ligging Flamingo Hotel (voorheen Doncho) is gelegen op ca. 700 m van het gezellige centrum van Ohrid en het Meer van Ohrid vindt u ca. 1 km verderop. De luchthaven bevindt zich op ca. 8 km afstand.

Faciliteiten: Dit uitstekende 4-sterrenhotel bestaat uit een gebouw met 49 kamers en een receptie. Uw waardevolle spullen kunt u afgeven bij de 24-uurs receptie en de medewerker zal het voor u in de kluis leggen. In het restaurant kunt u kennismaken met de smaakvolle Macedonische keuken die u zeker zult waarderen. Voor een drankje kunt u zich tot de bar wenden. Om af te koelen is er een fijn zwembad met zonneterras voorzien van ligbedjes. Verder biedt Flamingo Hotel (voorheen Doncho) een wasserette, vergaderruimte en parkeermogelijkheden (24 uur per dag beveiligd). Wifi beschikbaar (gratis).

Uw hotelkamer: De moderne standaardkamers van Flamingo Hotel (voorheen Doncho) zijn voorzien van airconditioning (individueel regelbaar), telefoon, minibar, en kabeltelevisie. De badkamer beschikt over een douche, toilet en fohn. Wifi is beschikbaar op de kamers (gratis).

Verzorging: U verblijft in Flamingo Hotel (voorheen Doncho) op basis van Logies en ontbijt, ontbijt in buffetvorm. Tegen een toeslag kunt u Halfpension bijboeken: ontbijt in buffetvorm en diner in buffetvorm of als menu.



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Flamingo voorheen Doncho 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203