Chaaya Island Dhonveli Beach enen Spa Afbeelding Chaaya Island Dhonveli Beach enen Spa
Chaaya Island Dhonveli Beach en Spa ****
Bestemming: Noord Male Atoll - Noord Male Atol

Chaaya Island Dhonveli Beach en Spa

****

Letterlijk vertaald betekent Dhonveli 'hagelwit zand'. Chaaya Island Dhonveli Beach & Spa heeft een van de grootste zwembaden van het Noord-Male Atol.

Hotel o.b.v. All Inclusive



Letterlijk vertaald betekent Dhonveli 'hagelwit zand'. Chaaya Island Dhonveli Beach & Spa heeft een van de grootste zwembaden van het Noord-Male Atol.

Ligging

Chaaya Island Dhonveli Beach & Spa is gelegen aan de rand van het Noord-Male Atol, op circa 13 kilometer van het hoofdeiland Male. De transfer per speedboot brengt u in circa 25 minuten naar uw hotel. Chaaya Island is 600 x 100 meter groot.

Faciliteiten

Receptie, winkeltje en WIFI. 3 Bars waaronder de poolbar en meerdere (buffet)restaurants waaronder het hoofdrestaurant Koimala Garden met internationale buffetten en het prachtig gelegen restaurant Rehendhi met seafood en steaks. Stomerijservice. Groot zwembad met zonneterras met ligbedden, parasols en badhanddoekservice. Ook op het strand.

Sport & Ontspanning

Biljart en tafeltennis. Tegen betaling diverse watersporten waaronder een PADI duikschool en vissen, fitness en tennis. Tegen betaling een Spa.

Kinderen

Miniclub voor kinderen van 2 t/m 12 jaar, apart kinderbad.

Standaardkamer

Gelegen in kleine gebouwen in de tuin en ingericht met airconditioning, tv, minibar, kluisje en zitje. Badkamer met douche en fohn. Balkon of terras (max. 3 volw. + 1 kind t/m 11 jaar).

Superiorkamer

De 24 superiorkamers zijn ingericht zoals de standaardkamers, echter gelegen in kleine gebouwtjes met 6 kamers (waarvan 3 op de begane grond en 3 op de eerste verdieping) aan het strand en met een balkon of terras met zeezicht (max. 3 volw. + 1 kind t/m 11 jaar).

Strandbungalow

De 40 strandbungalows zijn gelegen met 2 bungalows onder 1 dak en zijn ingericht zoals de superiorkamers met een terras met zeezicht. (1B/2B/3B)

Jacuzzi Waterbungalow

De 36 jacuzzi waterbungalows zijn ingericht zoals de superiorkamers, echter ruimer, op palen in zee gelegen, met jacuzzi en met balkon met zeezicht (max. 3 volw. + 1 kind t/m 11 jaar).

Over-Watersuite

De 24 over-watersuites zijn ingericht zoals de jacuzzi waterbungalows, echter een stuk ruimer en met een apart slaap- en woongedeelte).

Verzorging

Half- en volpension en all inclusive. Ontbijt, lunch en diner in buffetvorm.

All Inclusive

  • ontbijt, lunch en diner in buffetvorm
  • een selectie van lokale (alcoholische) drankjes van 09.00-24.00 uur (niet in alle bars), huiswijnen tijdens lunch en diner
  • snacks op gezette tijden



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Chaaya Island Dhonveli Beach en Spa 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203