Arcotel Kaiserwasser hotels Afbeelding Arcotel Kaiserwasser hotels
Arcotel Kaiserwasser hotels
Bestemming: Wenen - Wenen

Arcotel Kaiserwasser hotels




Hotel o.b.v. Volgens programma



Arcotel Kaiserwasser Wien Oostenrijk - Vienna - Wenen

Zodra u het hotel binnentreedt, zult u de speciale atmosfeer van het voelen. Het hotel heeft 282 moderne kamers, suites en appartementen, tevens zijn er exclusieve business suites beschikbaar. De Executive Verdieping met eigen receptie en lounge biedt directe toegang tot het groene recreatiegedeelte van het U-vormige Alte-Donau-meer. Het van airconditioning voorziene hotel biedt zijn gasten een ontvangsthal met 24 uur per dag geopende receptie en uitcheckservice, een hotelkluis, een wisselkantoor, een garderobe en een lift. Jonge gasten kunnen zich uitleven op de speelplaats voor de kinderen, voor eten en drinken kunnen de gasten terecht in de bar en het restaurant. Zakenreizigers hebben de beschikking over voorzieningen voor conferenties en draadloze internettoegang. Tegen betaling zijn was- en roomservice beschikbaar en voor gasten die met de auto arriveren, is een parkeergarage beschikbaar.

Ligging

Ligging

Dit gezinsvriendelijke hotel past perfect in de nieuwe en indrukwekkende skyline van Wenen, aan de oever van de rivier de Donau en tegenover de Uno City en het Austria Centre Vienna. Door de ligging en de fraai vormgegeven ambiance combineert het verschillende werelden met elkaar, zowel de natuur als de stad en biedt een goede combinatie van business en ontspanning. Het hotel heeft een goede ligging en is goed bereikbaar. Het ligt dichtbij de afrit Reichsbrucke van de snelweg en het dichtstbijzijnde metrostation is direct bij het hotel, waardoor de gasten het centrum van Wenen binnen een paar minuten kunnen bereiken. De luchthaven van Wenen is ca. 20 km van het hotel. Komend met de auto vanaf de luchthaven, rijdt u richting Wenen over de A4 en bij het knooppunt Erdberg gaat u de A23 op in de richting van Praha/Brno. Bij het knooppunt Kaisermuhlen neemt u de A22 in de richting van Praha/Brno/Vienna International Centre/Kaisermuhlen. Verlaat de A22 bij de afrit naar Reichsbrucke.

Extra informatie

Bijzonderheden

Inchecken kan vanaf 14.00 uur. Uitchecken is voor 12 uur s middags. American Express, Diners Club, JCB, MasterCard en VISA worden in dit hotel als betaalmiddel geaccepteerd.

Alle kamers van het hotel zijn gepland en ontworpen door de architect Harald Schreiber. Bij ontwerp geeft de kamers een gezellige atmosfeer en een individuele uitstraling, gebaseerd op warm hout en rode kleuren. De gasten kunnen zich op hun kamer verheugen op moderne technische apparatuur, zoals breedband internettoegang, een flatscreen televisie en een dvd-/cd-speler. De kamers hebben een eigen badkamer met douche, bad en haardroger en zijn verder voorzien van een tweepersoonsbed, een telefoon, een radio, een kluisje en een minibar. De mogelijkheid om koffie en thee te zetten en individueel regelbare airconditioning en verwarming behoren in alle kamers ook tot de standaardvoorzieningen.

Type A2A: A2A Type A2K: SPECIAL



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Arcotel Kaiserwasser hotels 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203