Best Western Premier Kaiserhof Wien hotels Afbeelding Best Western Premier Kaiserhof Wien hotels
Best Western Premier Kaiserhof Wien hotels
Bestemming: Wenen - Wenen

Best Western Premier Kaiserhof Wien hotels




Hotel o.b.v. Volgens programma



Best Western Premier Kaiserhof Wien Oostenrijk - Vienna - Wenen

Dit charmante hotel biedt een gezellige atmosfeer en heeft 74 elegante kamers ingericht met fijne stoffen en exquisiet meubilair. Het stadshotel is gehuisvest in een gebouw uit 1896 en is ideaal voor zowel zakenreizigers als voor vakantiegangers. De voorzieningen omvatten onder meer airconditioning, een lobby met 24 uur per dag geopende receptie en check-out service, een hotelkluis, een wisselkantoor, een lift, een bar en een ontbijtruimte. Het hotel biedt conferentiefaciliteiten en WiFi-internettoegang. Gasten kunnen ook gebruik maken van de was- en roomservice (tegen betaling) en voor gasten die met de auto komen is er (overdekte) parkeergelegenheid (tegen betaling).

Ligging

Ligging

Dit elegante hotel is zeer populair dankzij zijn excellente ligging in het hart van het historische Wenen. Het ligt in een rustige zijstraat met kinderkopjes nabij de Karlskirche, de staatsopera en de Ringstraße. De beroemde promenade van Wenen zijn vanuit het hotel makkelijk te bereiken en restaurants, bars, het metrostation Karlsplatz en parkeergelegenheid bevinden zich alle op minder dan 500 m van het hotel. Het is slechts 500 m naar het Theater an der Wien, 900 meter naar de Spaanse rijschool en de Stephansdom, en 1,5 km naar diverse musea van de stad (het Albertina, het kunsthistorisch museum, het natuurhistorisch museum en het Sissi-museum). De luchthaven Wenen ligt op 25 km afstand.

Extra informatie

Bijzonderheden

American Express, Diners Club, JCB, MasterCard en VISA worden in dit hotel als betaalmiddel geaccepteerd.

In de traditioneel ingerichte kamers kunnen de gasten het gevoel beleven van het oude keizerlijke Wenen. De aangename interieurs, in vrolijk geel met kleurrijke stoffen, geven de kamers flair, en herinneren overal aan het glorieuze verleden van Wenen. Alle kamers hebben een eigen badkamer met douche/bad en haardroger, evenals een telefoon, satelliet-/kabeltelevisie en een radio. Ze zijn tevens voorzien van breedband internettoegang, een minibar, de mogelijkheid om thee en koffie te zetten, een wasmachine en een strijkijzer met strijkplank. Daarnaast hebben de kamers een kingsize of tweepersoonsbed, individueel regelbare airconditioning en verwarming en een kluisje.

Type A2A: Classic



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Best Western Premier Kaiserhof Wien hotels 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203