Senator Afbeelding Senator
Senator
Bestemming: Wenen - Wenen

Senator


Dit stadshotel Senator in Wenen Oostenrijk, biedt zijn gasten een speciaal ontworpen uitstraling, een voortreffelijke ligging en moderne en functionele kamers. Dit van airconditioning voorziene hotel biedt zijn gasten verder een ontvangsthal met een 24 uur per dag geopende receptie en check-outservice, een lift, een cafe, een bar en een restaurant. De gasten kunnen ook gebruik maken van de draadloze...

Hotel o.b.v. Volgens programma



Dit stadshotel Senator in Wenen Oostenrijk, biedt zijn gasten een speciaal ontworpen uitstraling, een voortreffelijke ligging en moderne en functionele kamers. Dit van airconditioning voorziene hotel biedt zijn gasten verder een ontvangsthal met een 24 uur per dag geopende receptie en check-outservice, een lift, een cafe, een bar en een restaurant. De gasten kunnen ook gebruik maken van de draadloze internetaansluiting, wasservice en een overdekte parkeergarage (alle tegen betaling).

Ligging

Het hotel ligt op 5 kilometer van het stadscentrum. Het ligt 3,6 kilometer van het treinstation Westbahnhof, 5,2 kilometer van het congrescentrum Messe Wien en 23 kilometer van de internationale luchthaven Wenen.

Faciliteiten

Dit stadshotel biedt zijn gasten een speciaal ontworpen uitstraling, een voortreffelijke ligging en moderne en functionele kamers. Dit van airconditioning voorziene hotel biedt zijn gasten verder een ontvangsthal met een 24 uur per dag geopende receptie en check-outservice, een lift, een cafe, een bar en een restaurant. De gasten kunnen ook gebruik maken van de draadloze internetaansluiting, wasservice en een overdekte parkeergarage (alle tegen betaling).

Bars en restaurants

Gasten kunnen hun ontbijt elke morgen zelf samenstellen aan een buffet.

Bijzonderheden

American Express, Diners Club, JCB, MasterCard en VISA worden in dit hotel als betaalmiddel geaccepteerd.

De comfortabele tweepersoonskamers en ruime juniorsuites bieden een functioneel en eigentijds ontwerp. De rode, zwarte en gele kleurschemas creeren een unieke, stedelijke atmosfeer voor het welzijn van de gasten. Alle kamers combineren functionaliteit met een modern ontwerp en moderne technologie. Alle kamers beschikken over bad/douche en haardroger en zijn ook voorzien van een telefoon, satelliet-/kabeltelevisie en een radio. Ze zijn daarnaast voorzien van internettoegang, individueel regelbare airconditioning en verwarming en een kluisje.

Type A2A: A2A



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Senator 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203