Individuele Rondreis 15 dagen Fly Drive Eilandhoppen Azoren Compleet Afbeelding Individuele Rondreis 15 dagen Fly Drive Eilandhoppen Azoren Compleet
Individuele Rondreis 15 dagen Fly Drive Eilandhoppen Azoren Compleet
Bestemming: Rondreizen Portugal - Fly Drive Azoren

Individuele Rondreis 15 dagen Fly Drive Eilandhoppen Azoren Compleet


plane hotel car

Bezoek tijdens deze uitgebreide eilandhopreis maar liefst vijf van de negen eilanden van de Azoren. Bewonder de hoogste berg van Portugal op Pico, de diepblauw of groene kratermeren, beleef het internationale karakter van de havenstad Horta op Faial en bezoek steden als Angra do Heroismo op Terceira. De afsluiting vindt plaats op Sao Miguel, in de hoofdstad van de archipel, Ponta Delgada. Kom bij van een...

Rondreis o.b.v. Volgens programma



Dag 1: Amsterdam - Terceira

Na aankomst op de luchthaven van Terceira haalt u uw huurauto op en rijdt u daarna zelfstandig van de luchthaven van Terceira naar uw hotel. Hier heeft u de gelegenheid om bij te komen van de vlucht of kunt u direct de knusse straatjes van Angra do Heroismo induiken. De hoofdstad van Terceira ligt in een schilderachtige baai en de huizen in de binnenstad stammen uit de 15e en 16e eeuw. Niet voor niets is de binnenstad al sinds 1983 op de UNESCO Werelderfgoedlijst terug te vinden. De overnachting is die avond in hotel Varandos do Atlantico of gelijkwaardig.

Dag 2: Terceira

Verken vandaag het eiland Terceira verder. Bezoek de kratergrot op het midden van het eiland of ga door naar het oosten om het prachtige strand van Praia da Vitoria te bezoeken. Het is ook mogelijk om in Angra do Heroismo te blijven. Wandel dan langs de boulevard naar de haven en ontdek het leven van de Azoreanen. Ook deze avond is er een overnachting in hotel Varandas do Atlantico of gelijkwaardig.

Verzorging: Logies ontbijt

Dag 3: Terceira - Faial

Vandaag heeft u een binnenlandse vlucht van Terceira naar Faial. U levert uw huurauto weer in op de luchthaven van Terceira. Daarna gaat u per binnenlandse vlucht van Terceira naar Horta, de hoofdstad van Faial. Bij de luchthaven van Horta haalt u uw huurauto op, zodat u ook Faial gemakkelijk kunt gaan verkennen. In Horta bevindt zich de wereldberoemde haven waar zeezeilers vanuit de hele wereld samenkomen en in Peter Cafe Sport verhalen uitwisselen. Het internationale karakter van de gasten zorgt voor een unieke kosmopolitische sfeer. De overnachting is in hotel Faial Resort of gelijkwaardig.

Verzorging: Logies ontbijt

Dag 4: Faial

Vandaag is er de mogelijkheid voor een halve dag whale watching (optioneel bij te boeken). De Azoren is een van de beste plaatsen in de wereld om walvissen en dolfijnen te spotten. Ook het walvismuseum is de moeite waard. Breng een bezoek aan de vulkaankrater op het schiereiland Capelinhos. Geniet ook deze avond van de faciliteiten van hotel Faial Resort of gelijkwaardig.

Verzorging: Logies ontbijt

Dag 5: Faial - Sao Jorge

U levert uw huurauto in bij het verhuurkantoor nabij de haven van Horta, waar u vandaag met de ferry de oversteek zult gaan maken naar Sao Jorge. In de ochtend kunt u de wereldberoemde haven van Horta nog bezoeken voordat de boot vertrekt naar het nabijgelegen Sao Jorge. In Sao Jorge haalt u uw huurauto op bij het verhuurkantoor (nabij de haven). Op Sao Jorge kunnen prachtige wandelingen gemaakt worden door het binnenland, waar verspreid over het eiland vele pittoreske dorpjes liggen. Overnachting in hotel Sao Jorge Garden of gelijkwaardig.

Verzorging: Logies ontbijt

Dag 6: Sao Jorge

Sao Jorge heeft een spectaculair landschap. Over het eiland loopt een rug van vulkanen waardoor het eiland grotendeels ver boven zeeniveau ligt. Daarnaast zijn de kenmerkende fajas een indrukwekkend natuurverschijnsel. Deze landtongen hebben diepe kliffen doordat de aarde aan weerskanten in zee is gestort. Deze diepe kliffen en de kolkende zee zorgen voor een spectaculair uitzicht. Overnachting in Sao Jorge Garden of gelijkwaardig.

Verzorging: Logies ontbijt

Dag 7: Sao Jorge - Pico

Vanuit Sao Jorge gaat de reis met een korte ferrytocht naar het hoogste punt van de Azoren: de berg Pico op het gelijknamige eiland. Deze berg, of ook wel vulkaan, is niet alleen het hoogste punt van de Azoren, maar zelfs van heel Portugal. Een pittige wandeling naar de top wordt beloond met een schitterend uitzicht over Pico en de omringende eilanden. Overnachting in hotel Caravelas of gelijkwaardig.

Verzorging: Logies ontbijt

Dag 8: Pico - Sao Miguel

In de ochtend is er de tijd om een ander hoogtepunt van Pico te bezoeken, namelijk de wijngaarden. Deze zijn al meer dan vijf eeuwen oud en staan op de UNESCO Werelderfgoedlijst. Een bezoek aan een van de wijnboerderijen is een echte aanrader voor de reis verder gaat naar Sao Miguel. Vanuit Pico vertrekt het vliegtuig naar Sao Miguel, voor een overnachting in hotel Vale do Navio of gelijkwaardig.

Verzorging: Logies ontbijt

Dag 9: Sao Miguel

Het grootste eiland van de archipel is Sao Miguel, met de hoofdstad van de archipel: Ponta Delgada. Bezoek de stad met haar vele kerken en musea. Ook is het mogelijk om de extra faciliteit whale watching bij te boeken. De wateren rond de Azoren zijn bijzonder voedzaam waardoor dolfijnen en walvissen in grote getalen voorkomen. Na deze enerverende dag is er een overnachting in hotel Vale do Navio of gelijkwaardig.

Verzorging: Logies ontbijt

Dag 10: Sao Miguel

Tijd om de binnenlanden van Sao Miguel te ontdekken. Bezoek de prachtige kratermeren Sete Cidades in het westen van Sao Miguel. Via Capelas gaat de reis door naar Ribeira Grande met haar botanische tuin en geisers. Vanuit Ribeira Grande is er de mogelijkheid om via de heilzame bronnen van Furnas terug te keren naar Ponta Delgada. De andere mogelijkheid is om ervoor te kiezen om door te rijden naar het afgelegen Nordeste. De laatste overnachting is in hotel Vale do Navio of gelijkwaardig.

Verzorging: Logies ontbijt

Dag 11 - 15: Sao Miguel

De laatste dagen van de rondreis is het verblijf in hotel Vale do Navio of gelijkwaardig in Sao Miguel. Op de 15e dag is de rondreis ten einde en is de terugvlucht naar Nederland.

Verzorging: Logies ontbijt



Hotels


I.v.m. de beschikbaarheid van de accommodaties kan de route afwijken van het beschreven voorbeeld. Als bepaalde hotels of hotels in bepaalde plaatsen niet meer beschikbaar zijn, zullen wij u een vergelijkbaar alternatief aanbieden. Dit overleggen we uiteraard eerst met u, voordat we iets vastleggen.

Prijzen zijn op basis van 2 personen. U kunt deze reis ook boeken als u alleen of met meerdere personen reist. Hiervoor kunt u contact opnemen met onze klantenservice.



Locatie


Vluchten

Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Huurauto

15-daagse Fly Drive Eilandhoppen Azoren Compleet inclusief
  • Luchthavenbelasting
  • Vlucht Amsterdam-Terceira en Sao Miguel-Amsterdam
  • Binnenlandse vluchten Terceira-Faial en Pico-Sao Miguel
  • Boottochten Faial-Sao Jorge en Sao Jorge-Pico
  • 14 nachten in genoemde hotels of gelijkwaardig o.b.v. logies en ontbijt
  • 14 etmalen autohuur categorie Small

Beschikbaarheid

Reserveringen kunnen wij pas definitief aan u bevestigen nadat wij de beschikbaarheid van de vluchten en accommodatie voor u gecontroleerd hebben. Uw boeking is pas definitief wanneer dit door een van onze reserveringsmedewerkers telefonisch is bevestigd of wanneer u de definitieve factuur per e-mail heeft ontvangen. We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste accommodatie/vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.



Overige Informatie

U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.


Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.

Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.

Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Individuele Rondreis 15 dagen Fly Drive Eilandhoppen Azoren Compleet 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203