Afbeelding
Angra Marina *****
Bestemming: Azoren - Azoren

Angra Marina

*****



Dit luxe 5-sterrenhotel biedt elegante kamers met een spabad op het eiland Terceira in de Azoren. Het Angra Marina Hotel beschikt over een Turks bad en een verwarmd binnenzwembad met een panoramisch uitzicht op de Atlantische Oceaan.

De elegante accommodaties van het Angra Marina Hotel zijn zeer ruim en bieden uitzicht op de zee vanaf het eigen balkon. Sommige kamers hebben een keuken en andere hebben een bubbelbad op het balkon. Alle kamers hebben een moderne eigen badkamer met gratis toiletartikelen.

In het restaurant Monte Brasil worden tal van regionale en internationale gerechten geserveerd. Voor cocktails en snacks kunt u terecht in de Baia Bar Principal. De Baia Pipas Pool Bar is elke dag geopend van 10:0010:00 19:0019:00 en serveert drankjes en lichte snacks.

Gasten van het Angra Marina Hotel hebben gratis toegang tot het binnenzwembad en de hot tub. U kunt ook ontspannen en energie opdoen met een Vichy-douche in de hydrotherapie SPA, terwijl de kinderen zich vermaken in de Kids Club. Zakenreizigers kunnen gebruikmaken van de ruime conferentie- en multifunctionele zalen in het professionele businesscentrum van het hotel.

De 24-uursreceptie kan een pendeldienst regelen naar de luchthaven Lajes, op 20 km van Angra Marina. Porto de Pipas ligt op 50 m afstand. Monte Brasil en het kasteel São João Batista liggen op 200 m afstand.





Plaats

Portugal, Terceira, Angra do Heroísmo

Ligging


Direct aan de jachthaven van Angra do Heroísmo.

Faciliteiten

Zwembad met zonneterras, ligbedden en parasols, pool-/snackbar. Lobby met receptie, WiFi, bar en restaurant. Portugese categorie: 5 sterren, 130 kamers, 8 etages.

Verzorging

Volpension Plus: ontbijtbuffet, lunch en diner als koud/warm buffet Halfpension: ontbijtbuffet en s avonds koud/warm dinerbuffet Te boeken op basis van VP+/HP, LO op aanvraag

Fitness & Wellness

Spa & Wellness (ca. 200m2) met binnenbad, hamman en stoombad (tegen betaling Fitness (ca. 45m2) met cardio- en krachttoestellen

U verblijft

Tweepersoonskamer (ca. 35m2) met airco, minibar, tv, telefoon, WiFi, huurkluisje, bad of douche, wc, föhn en balkon of terras met zeezicht. Max. 3 volw., ook voor alleengebruik te boeken Juniorsuite (ca. 45 m2) met woonkamer,airco, minibar, tv, telefoon, WiFi, huurkluisje, bad of douche, wc, föhn en balkon of terras met zeezicht. Max. 3 volw. Suite (ca. 84 m2), airco, minibar, tv, telefoon, WiFi, huurkluisje, bad of douche, wc, föhn en balkon met whirlpool en zeezicht. Max. 3 volw.



Locatie


Vluchten

Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie

U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.

Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.

Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.

Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.


We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is.

In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Angra Marina 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203