Fly Drive Individuele Rondreis Ontdek Schotland Afbeelding Fly Drive Individuele Rondreis Ontdek Schotland
Fly Drive Individuele Rondreis Ontdek Schotland ***
Bestemming: Rondreizen Schotland - Fly Drive Schotland

Fly Drive Individuele Rondreis Ontdek Schotland

***

plane hotel car


10 Dagen

Edinburgh is al eeuwen de hoofdstad van Schotland daarnaast is het nog steeds de belangrijkste stad van het land. Deze stad bevindt zich aan de oostelijke kust van Schotland nabij de Firth of Forth die uitkomt in de Noordzee. Ook is het historische centrum van deze bijzondere stad op de werelderfgoedlijst van de Unesco genoteerd. Edinburgh Castle, zonder meer het beroemdste en belangrijkste kasteel in Schotland, ligt hoog boven de gelijknamige hoofdstad. Dit unieke complex herbergt de Crown Jewels, de Stone of Destiny en Mons Meg.

Fly Drive op basis van logies met ontbijt



Dagprogramma

Dit programma is een voorbeeld met suggesties van mooie plaatsen en interessante bezienswaardigheden die u tijdens uw Fly Drive kunt bezoeken. U kunt uw route en de te bezoeken bezienswaardigheden uiteraard geheel naar eigen wens indelen.

Dag 1 en 2: Amsterdam - Edinburgh - Pitlochry (ca. 165 km)

Vandaag vliegt u rechtstreeks vanaf Amsterdam naar Edinburgh, de hoofdstad van Schotland en neemt daar uw huurauto in ontvangst. U rijdt hierna naar Pitlochry, in het centrum van de Highlands en onderweg bestaat de mogelijkheid te stoppen bij Scone Palace, waar vroeger de kroningen plaatsvonden. Pitlochry is een prachtige toeristisch locatie met heel wat schattige winkeltjes. Vanaf dit plaatsje kunt u een bezoek brengen aan het beroemde Blair Castle. Al van verre afstand kunt u de witte torentjes van het kasteel waarnemen. Deze whiskydistilleerderij Blair Atholl is gewoon open voor bezoekers. Ook is het mogelijk om met veel plezier naar de schilderachtige Killiecranckie kloof te reizen. Of met voldoening van het uniek uitzicht bij Queens View te genieten.

Dag 3 en 4: Pitlochry - Inverness (ca. 140 km)

Vandaag rijdt u vanaf Pitlorchy naar Inverness. Gelegen aan de zeearm is dit de hoofdstad van de Highlands en als u geluk hebt ziet u nog een aantal tuimelaardolfijnen. Een van de dingen die wij u aanraden om te zien is het Inverness Castle, net buiten Inverness ligt het Cawdor Castle uit de 14e eeuw, dat bekend staat om Shakespeares Macbeth. Ontdek de bijzondere historie in Culloden Moor, de locatie waar laatste veldslag is gestreden op Britse bodem. Liefhebbers van Whisky kunnen absoluut de whiskytrail volgen, een van de populaire routes van Schotland. Met de huurauto rijdt u door de Speyside langs zeven distilleerderijen die u alle informatie over dit Schotse levenswater kunnen geven.

Dag 5: Inverness - Isle of Skye (ca. 200 km)

U verlaat Inverness en rijdt via de Sky Bridge naar het op een na grootste Schotse eiland Skye. Skye is een van de bekendste vakantiebestemmingen van Schotland. U heeft hier de mogelijkheid verschillende dorpen te bezoeken, alhoewel het eiland vooral bekend staat om haar prachtige natuur; u vindt hier puntige pieken en hoge kliffen van de Cuilin heuvels. U heeft een grote kans om langs de kust Europese otters en zeehonden zien.

Dag 6 en 7: Isle of Skye - Fort William (ca. 200 km)

Vanuit Isle of Skye reist u naar Fort William. De belangrijke toeristische trekpleister met uniek uitzicht op de Ben Nevis, de hoogste berg van Schotland. Een pure outdoor bestemming waarlangs twee belangrijke wandelroutes gaan: de Great Glen Way en de West Highland Way. De populaire Jacobite-trein vertrekt hiervandaan, een van de weinige stoomtreinen die nog rijden op het normale spoor; dit spoor is bekend van de Harry Potter films.

Dag 8 en 9: Fort William - Edinburgh (ca. 215 km)

Vandaag reist u in Zuidelijke richting naar Edinburgh. De hoofdstad van Schotland wordt door velen gezien als een van de mooiste stad van Europa. Bestaand uit een nieuwe- en een oude stad, gescheiden door de Princes winkel Street. U kunt ook Edinburgh Castle bezoeken, waar de kroonjuwelen worden bewaard, dit kasteel torent hoog boven de stad uit. Royal Mile opgebouwd uit vier middeleeuwse straten, verbindt Edinburgh Castle met Holyrood Palace. Princes Street is voor de winkelliefhebbers de ultieme plek.

Dag 10: Edinburgh - Amsterdam

Uw rondreis eindigt vandaag. U rijdt terug naar de luchthaven van Edinburgh waar u de huurauto inlevert. Vervolgens vliegt u rechtstreeks terug naar Amsterdam .

Dag tot dag in het kort

Dag 1 en 2: Amsterdam - Edinburgh - Pitlochry (ca. 165 km)
Dag 3 en 4: Pitlochry - Inverness (ca. 140 km)
Dag 5: Inverness - Isle of Skye (ca. 200 km)
Dag 6 en 7: Isle of Skye - Fort William (ca. 200 km)
Dag 8 en 9: Fort William - Edinburgh (ca. 215 km)
Dag 10: Edinburgh - Amsterdam



Locatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.

Wij baseren onze reizen normaal op lijnvluchten per KLM. Het is echter mogelijk (en soms voordeliger om per Easyjet te reizen). Mocht u graag de prijs van de reis, gebaseerd op een Easyjet verbinding vernemen, vraagt u dan vrijblijvend een offerte aan of noteer dit in uw optie-aanvraag. 


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • 9 overnachtingen in zeer charmante 3- en 4-sterren hotels o.b.v. logies en ontbijt
  • Verzorging naar aanleiding van programma
  • Huurauto, categorie small


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Brandstofkosten en eventuele tolgelden
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Huur GPS-systeem
  • Evt. aanschaf van een routekaart


Huurauto

Standaard inbegrepen in de huursom:

  • Huurauto, categorie Small
  • Ongelimiteerde kilometers
  • (Extra) WA-dekking van 7,5 miljoen
  • Schadeverzekering (CDW)
  • Diefstalverzekering (TP)
  • Terugbetaling eigen risico
  • Dekking glas-banden-bodem-dakschades
  • 24/7 Nederlandstalig noodnummer
Optioneel
  • Tegen een toeslag is het mogelijk uw huurauto te upgraden naar een hogere klasse/groter type auto. Deze toeslag is afhankelijk van de beschikbaarheid.
  • Tegen een toeslag kunt u een GPS huren (wanneer u zelf geen GPS heeft).
Belangrijke informatie autohuur

U dient te beschikken over een creditcard op naam van de hoofdbestuurder. De waarborg voor de huurauto wordt gereserveerd op uw creditcard door de lokale leverancier ter plaatse. De bestedingsruimte is hierdoor tijdelijk kleiner. Controleert u voor u op reis gaat daarom goed de bestedingsruimte van uw creditcard.



Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Fly Drive Individuele Rondreis Ontdek Schotland 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203