Jazz Afbeelding Jazz
Jazz
Bestemming: Barcelona - Barcelona

Jazz


Hotel Jazz licht op een van de bekendste pleinen van Barcelona is Placa de Catalunya. Hier vlak achter is het uiterst comfortabele 3-sterren Hotel Jazz gelegen. De licht chique en modieus ingerichte kamers bieden een uitstekende basis voor een city trip Barcelona. Dezelfde inrichting vindt u terug in de ontspannen lounge en gezellige bar van het hotel. Zowel de Ramblas als de trendy winkels bevinden zich op nog...

Hotel o.b.v. Volgens programma



Hotel Jazz licht op een van de bekendste pleinen van Barcelona is Placa de Catalunya. Hier vlak achter is het uiterst comfortabele 3-sterren Hotel Jazz gelegen. De licht chique en modieus ingerichte kamers bieden een uitstekende basis voor een city trip Barcelona. Dezelfde inrichting vindt u terug in de ontspannen lounge en gezellige bar van het hotel. Zowel de Ramblas als de trendy winkels bevinden zich op nog geen 5 min. lopen vanuit het hotel. Onderweg passeert u gezellige tapasbarretjes en koffiehuizen. Gedurende de zomermaanden biedt het buitenzwembad met ligbedden op de bovenste verdieping voor zowel verkoeling als een prachtig uitzicht. Een aanrader!

Ligging

Metrostation Universitat op ca. 100 m, levendige omgeving

Overzicht

Een van de bekendste pleinen van Barcelona is Placa de Catalunya. Hier vlak achter is het uiterst comfortabele 3-sterren Hotel Jazz gelegen. De licht chique en modieus ingerichte kamers bieden een uitstekende basis voor een city trip Barcelona. Dezelfde inrichting vindt u terug in de ontspannen lounge en gezellige bar van het hotel. Zowel de Ramblas als de trendy winkels bevinden zich op nog geen 5 min. lopen vanuit het hotel. Onderweg passeert u gezellige tapasbarretjes en koffiehuizen. Gedurende de zomermaanden biedt het buitenzwembad met ligbedden op de bovenste verdieping voor zowel verkoeling als een prachtig uitzicht. Een aanrader!

Unique Selling Points

Gratis WiFi internet, Ramblas op loopafstand, Buitenzwembad met ligbedden, Smaakvol design uitstraling en Roomservice

Faciliteiten van Hotel Jazz

Receptie, parkeergelegenheid: Overdekte publieke parkeerplaats, tegen betaling en open voor publiek, lounge(s) en internetfaciliteiten

Zwembad

1 buitenzwembad (), Beschrijving van Zwembad (voor volwassenen, buitenbad en geopend in periode 01.04.2013 t/m 30.06.2013), zonneterras, ligbedden en handdoekenservice

Eten en drinken

Er is 1 bar en Roomservice

Wellness faciliteiten in Hotel Jazz

zonnebank (tegen betaling)



Locatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Jazz 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203