Tran Elite Hotel Apartments Paramaribo Suriname Afbeelding Tran Elite Hotel Apartments Paramaribo Suriname
Tran Elite Hotel Apartments Paramaribo Suriname ***
Bestemming: NOORD-SURINAME - PARAMARIBO

Tran Elite Hotel Apartments Paramaribo Suriname

***

plane hotel

In een rustige omgeving van Paramaribo Noord is Tran Elite Hotel Apartments gevestigd die zich kenmerkt door haar uitzonderlijke Aziatische bouwstijl. Onze hotel kamers & appartementen beschikken over de juiste aspecten die u prefereert voor uw verblijf in Suriname. Tran Elite Hotel Apartments biedt ook uitmuntende hotelkamers. Fatsoenlijke service en persoonlijke aandacht staan bij ons hoog in het vaandel.



Aziatische bouwstijl

Tran Elite Hotel Apartments biedt u gerieflijke accomnodatie tegen een zeer goede prijs-kwaliteitsverhouding.Gelegen in een rustige omgeving in Paramaribo Noord kenmerkt het gebouw zich door haar uitzonderlijke Aziatische bouwstijl. Fatsoenlijke service en persoonlijke aandacht staan bij ons hoog in het vaandel! Tran Elite biedt naast de comfortabele hotelkamers, een zwembadterras om uw verblijf compleet te maken. Een duikje nemen in ons zwembad geeft u nog meer dat vakantiegevoel.

Zwembadterras

Tran Elite biedt naast de comfortabele hotelkamers, een zwembadterras om uw verblijf compleet te maken. Een duikje nemen in ons zwembad geeft u nog meer dat vakantiegevoel.

Populaire pluspunten van de accommodatie

Gratis parkeren
Gratis wifi
Zwembad
24/7 receptie

Ligging

Dit hotel in Paramaribo ligt op 1,3 km van Maretraite Mall en binnen 5 km afstand van Palmentuinpark en Presidentieel Paleis. Ook St. Petrus en St. Paulus Kathedraal en Plaza de la Independencia liggen binnen 5 km afstand.

Accommodatievoorzieningen

Dit hotel beschikt over een buitenzwembad, een kinderzwembad en een 24-uurs receptie. Gratis wifi in gemeenschappelijke ruimtes en gratis parkeerplaatsen worden ook voorzien. Hulp bij uitstapjes/tickets en een tuin zijn enkele van de overige voorzieningen.

Kamervoorzieningen

De 14 kamers beschikken elk over gratis wifi, een lcd-televisie en een kitchenette met een koelkast en magnetron. Je vindt er tevens een douche en gratis toiletartikelen. Er is een beperkte huishoudservice beschikbaar.

Gesproken talen

  • Nederlands
  • Engels



Locatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.

Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Tran Elite Hotel Apartments Paramaribo Suriname 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203