Ibis Patong Phuket Afbeelding Ibis Patong Phuket
Ibis Patong Phuket
Bestemming: Phuket - Phuket

Ibis Patong Phuket




Hotel o.b.v. Volgens programma



Ibis Patong Phuket

Een rustige oase in het hart van Patong, omgeven door een weelderige tropische tuin. Het hotel beschikt over prachtige familiekamers!

Ligging Ibis Patong Phuket

Op ca. 200m van het strand van Patong dat via de straat waaraan het hotel ligt gemakkelijk bereikbaar is. In de nabijheid van vele restaurants, bars en het Jungceylon shopping center.

Faciliteiten Ibis Patong Phuket

Receptie, lift, lobby met zitjes en tv-hoek, 'It's all about TASTE' restaurant met o.a. een grote verscheidenheid aan tapas, zwembad met een apart kindergedeelte, zonneterras met ligstoelen, parasols en handdoekenservice en WiFi.

Kamers Ibis Patong Phuket

De netjes en comfortabel ingerichte kamers (21m2) hebben airconditioning, telefoon, tv, minibar, koffie- en theezetfaciliteiten, kluisje, WiFi en een balkon. De kleine badkamer heeft een douche, toilet en fohn. De familiekamers (31m2) hebben een speelhoek met een spelcomputer, speelgoed en een stapelbed dat geschikt is voor 2 kinderen onder de 12 jaar (dit kamertype wordt vanaf 1/11 aangeboden, kinderen verblijven gratis op de kamer).

Bijzonderheden Ibis Patong Phuket

Er bestaat geen mogelijkheid tot het plaatsen van een extra bed in de bij Ibis gebruikelijke niet al te grote kamers. De Familiekamer is geschikt voor 2 volwassenen en 2 kinderen t/m 11jr. (gratis op de kamer).

Inbegrepen

Vlucht Amsterdam - Bangkok v.v. per China Airlines met dagelijks vertrek vanuit Nederland en Thailand Binnenlandse vlucht Bangkok - Phuket v.v. per Bangkok Airways Luchthavenbelasting en brandstofheffing Overnachtingen op basis van logies/ontbijt

Niet inbegrepen

Transfers luchthaven - hotel v.v. (mogelijkheid tot bijboeken) Overige maaltijden, fooien en uitgaven van persoonlijke aard Facultatieve excursies met bijbehorende entreegelden



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Ibis Patong Phuket 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203