21 daagse groepsrondreis Fascinerend Thailand Afbeelding 21 daagse groepsrondreis Fascinerend Thailand
21 daagse groepsrondreis Fascinerend Thailand ***
Bestemming: Rondreizen Thailand - Rondreizen

21 daagse groepsrondreis Fascinerend Thailand

***

Met recht een fascinerende rondreis voor degenen die kennis willen maken met de schoonheid en veelzijdigheid van Thailand. Het tempo is vrij rustig, zodat u optimaal kunt genieten van alle hoogtepunten. De prachtige architectuur, het overweldigende natuurschoon, de kleurrijke dorpen, de Thaise cultuur en tradities en de uiterst vriendelijke bevolking zullen u verrassen. Beginnend in Bangkok reist u naar het...

Rondreis o.b.v. Volgens programma



Dag 1: Amsterdam - Bangkok

's Middags vertrek uit Amsterdam voor uw vlucht naar Bangkok.

Dag 2: Bangkok (ca. 60 km)

Aankomst in Bangkok en transfer per luxe touringcar naar het bekende en sfeervolle, centraal gelegen Narai Hotel. In de middag rijdt u door Chinatown en maakt u een verfrissende boottocht door de klongs van de stad en over de Chao Phraya rivier. U passeert paleizen en tempels, zoals de Wat Arun, het Grand Palace en het Royal Barge Museum. U ziet zowel oude traditionele houten woningen als de meest futuristische wolkenkrabbers, een fascinerend geheel. Vervolgens maakt u een wandeling over de grootste bloemenmarkt. 's Avonds is er een welkomstdiner.

Dag 3: Bangkok - River Kwai (ca. 290 km)

U rijdt naar Damnoen Saduak en vaart naar de kleurrijkste drijvende markt van het land waar het krioelt van bootjes met trotse Thaise dames die hun koopwaar aanbieden. In de stad Kanchanaburi bezoekt u de Erebegraafplaats. Na de lunch bij de Brug over de River Kwai bezichtigt u het Thailand-Burma Railway Centre Museum. U verblijft 2 nachten in het mooi aan de River Kwai gelegen hotel.

Dag 4: River Kwai

Dag ter vrije besteding. Een enerverende ter plaatse extra te reserveren excursie is een treinrit over de beruchte 'Death Railway' en een boottocht over de Kwai rivier.

Dag 5: River Kwai - Ayutthaya - Tak (ca. 475 km)

U rijdt naar de voormalige hoofdstad Ayutthaya waar u het wereldberoemde Historical Park met de imposante ruines van de Wat Chai Wattanaram bezoekt. Na de lunch stopt u bij de Khao Nor kalksteenformaties met de vele apen. Vervolgens rijdt u naar uw hotel in de plaats Tak.

Dag 6: Tak - Lampang - Chiang Mai (ca. 310 km)

U bezoekt de prachtig gelegen Bhumibol stuwdam en rijdt vervolgens naar Lampang waar u de voornamelijk uit teakhout bestaande Wat Phra That Lampang Luang bezoekt. Na de lunch in een prachtig gelegen resort rijdt u naar de 'Roos van het Noorden', Chiang Mai, waar u de komende 4 nachten in een centraal en op loopafstand van de sfeervolle avondmarkt gelegen hotel zult verblijven. s Avonds kunt u ter plaatse een sfeervol westers 4-gangen diner in het Tower restaurant extra reserveren.

Dag 7: Chiang Mai (ca. 70 km)

U rijdt naar de op 1.054m hoogte gelegen Doi Suthep 'jungletempel'. Aansluitend bezoekt u de handvaardigheidsindustrie en ziet u o.a. het beschilderen van parasols en het bewerken van edelstenen. s Avonds maakt u een enerverende rit per traditionele songtaew (2-banken taxi) naar een mooi gelegen resort aan de Ping rivier voor een sfeervol moekratha (Thais bbq) diner.

Dag 8: Chiang Mai (ca. 120 km)

U bezoekt een van de mooiste olifantenscholen van Noord-Thailand en ziet hoe de dikhuiden een bad in de rivier nemen, gevolgd door een vermakelijke show en demonstratie van het zware werk dat de olifanten kunnen verrichten. Ter plaatse kunt u een rit per olifant door de jungle extra reserveren, gevolgd door een tocht per bamboeraft over de rivier. Na de lunch bezichtigt u een orchideeenkwekerij en bezoekt u, m.u.v. de schoolvakanties, een dorpsschool.

Dag 9: Chiang Mai

Dag ter vrije besteding. Ter plaatse kunt u enkele bijzondere excursies extra reserveren, zoals een bezoek aan de hoogste berg van het land, een fietstocht langs de Ping rivier, een tour naar de Mae Sa Vallei tuinen en bergstammen of een cursus Thais koken.

Dag 10: Chiang Mai - Chiang Rai (ca. 180 km)

Via de prachtig beboste Doi Saket bergroute, met onderweg een bezoek aan de warmwaterbronnen van Mae Ka Chan, bereikt u Chiang Rai waar u 2 nachten in een aan de Maekok rivier gelegen resort verblijft. Na de lunch is de middag ter vrije besteding.

Dag 11: Chiang Rai - Gouden Driehoek - Chiang Rai (ca. 150 km)

Na het ontbijt rijdt u naar het ruige Doi Mae Salong gebergte waar u per pick-up truck verder gaat voor een kennismaking met de Akha en Yao bergstammen, die hun primitieve levenswijze op opmerkelijke wijze hebben gehandhaafd. Vervolgens gaat u naar de beruchte Gouden Driehoek aan de Mekong rivier, waar Birma, Laos en Thailand samenkomen en waar de opiumteelt enige tijd geleden nog het belangrijkste middel van bestaan was. U maakt een boottocht over de machtige Mekong rivier naar het in de rivier gelegen eiland dat tot Laotiaans grondgebied behoort en u bezoekt het interessante House of Opium. 's Avonds is er een diner.

Dag 12: Chiang Rai - Phrae - Phitsanulok (ca. 395 km)

U rijdt naar het grote meer van Phayao, waar wij u het lekkerste kopje koffie van Thailand serveren. Na aankomst in Phrae maakt u een wandeling door het surrealistische landschap van het Phae Muang Phi Forest Park. Na de lunch rijdt u naar Phitsanulok waar u 2 nachten verblijft.

Dag 13: Phitsanulok - Loei (ca. 160 km)

U rijdt in oostelijke richting en bezoekt de in de Kek rivier gelegen Kaeng Song watervallen. In de provincie Loei, een van de mooiste en onaangetaste provincies van het land, maakt u kennis met de lokale bevolking in het idyllisch gelegen dorpje Bo Klua. Na de lunch rijdt u door prachtig natuurschoon naar het leuke stadje Loei, waar u 1 nacht verblijft.

Dag 14: Loei - Phu Phrabat - Udon Thani (ca. 240 km)

Een prachtige dagtocht met opnieuw veel natuurschoon. U volgt de grens met Laos en de Mekhong rivier, passeert authentieke dorpjes en maakt een stop bij de Khut Ku stroomversnellingen. Na de lunch maakt u een mooie wandeling door de bossen en langs de zeer vreemde grot- en steenformaties van het Phu Phrabat natuurpark. Aansluitend rijdt u naar de gezellige stad Udon Thani, waar u 2 nachten verblijft.

Dag 15: Udon Thani - Nongkhai - Udon Thani (ca. 100 km)

U rijdt naar de plaats Nongkhai, gelegen aan de Mekong rivier, waar u allereerst het unieke Sala Kaew Ku openluchtpark met indrukwekkende hindoeistische en boeddhistische beelden bezoekt. Aansluitend gaat u naar de Indo-China markt, het centrum van de drukke handel tussen Thailand en Laos. De middag is ter vrije besteding.

Dag 16: Udon Thani - Phimai - Korat (ca. 320 km)

U maakt een indrukwekkende tocht dwars door de I-san, in vele opzichten het hart van het koninkrijk en u proeft de gemoedelijke sfeer met haar glooiende landschap, waterbuffels en rijstvelden. In Khon Kaen bezichtigt u de imposante, in Laotiaanse stijl gebouwde Nong Waeng Pagoda. Aansluitend rijdt u naar de 'Angkor Wat van Thailand': het schitterende zandstenen Khmertempelcomplex Prasat Hin Phimai. Na de lunch bezoekt u het pottenbakkersdorp Dan Kwian, waar het ambacht nog steeds op traditionele wijze wordt uitgevoerd. Aansluitend rijdt u naar Korat voor de overnachting.

Dag 17: Korat - Khao Yai National Park (ca. 120 km)

U bezoekt het mooie Lam Takhong stuwmeer en rijdt naar het aan de rand van het Khao Yai National Park gelegen resort, waar u temidden van de beboste heuvels 2 nachten verblijft. Na de lunch is de middag ter vrije besteding.

Dag 18: Khao Yai National Park

Dag ter vrije besteding. Een ter plaatse extra te reserveren bezoek aan het bekendste wildpark en natuurreservaat van Thailand met zijn rijke flora en waar vele bedreigde diersoorten waaronder olifanten, tijgers, gibbons en neushoornvogels leven, behoort tot de mogelijkheden. In het park zijn diverse wandelroutes uitgezet.

Dag 19: Khao Yai National Park - Bangkok (ca. 150 km)

U rijdt naar Bangkok voor een bezoek aan het schitterende Grand Palace en de Tempel van de Smaragden Boeddha. Een ware afsluiter van deze fascinerende rondreis. Aansluitend rijdt u naar het Narai Hotel waar u 1 nacht verblijft.

Dag 20: Bangkok

Dag ter vrije besteding in de fascinerende hoofdstad. In de avond transfer naar de luchthaven.

Dag 21: Bangkok - Amsterdam

Kort na middernacht vertrekt uw vlucht naar Amsterdam, waar u 's morgens aankomt.

Inbegrepen Vlucht Amsterdam - Bangkok v.v. met China Airlines Luchthavenbelasting en brandstoftoeslag Vervoer per lokale touringcar (Tourist Class) met airconditioning en toilet Verzorging op basis van logies & ontbijt, lunch op dag 3, 5, 6, 8, 10, 12, 13, 14, 16 en 17, diner op dag 2, 7 en 11 18 overnachtingen in goede middenklasse accommodaties (lokale classificatie) Alle omschreven excursies met bijbehorende entreegelden Begeleiding tijdens de gehele reis door deskundige Nederlandse reisleider en Engelssprekende lokale gids Alle groepstransfers

Niet inbegrepen Alle overige, niet genoemde, maaltijden Fooien (THB 2650, ca. 68, vrijwillig ter plaatse bij aankomst te voldoen) en uitgaven van persoonlijke aard

Minimum aantal deelnemers voor het definitief doorgaan van deze reis: 16 personen

Overnachtingen U verblijft in goede middenklasse hotels.

Plaats * Accommodatie 1 x Bangkok * Narai Hotel 2 x River Kwai * Pung Waan Yai Resort & Spa 1 x Tak * Viang Tak Riverside Hotel 4 x Chiang Mai * Imperial Pornping Hotel 2 x Chiang Rai * Rimkok Resort 1 x Phitsanulok * Amarin Lagoon Hotel 1 x Loei * Amari Loei Palace 2 x Udon Thani * Charoen Hotel 1 x Korat * V-One Hotel 2 x Khao Yai National Park * The Greenery Resort 1 x Bangkok * Narai Hotel

Accommodaties onder voorbehoud van wijzigingen. Bij uw reisbescheiden ontvangt u een definitief overzicht van de voor u gereserveerde accommodaties.

Annuleringstermijn 21 dagen voor aanvang van deze groepsrondreis



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

21 daagse groepsrondreis Fascinerend Thailand 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203