Doubletree By Hilton Istanbul Old Town Afbeelding Doubletree By Hilton Istanbul Old Town
Doubletree By Hilton Istanbul Old Town *****
Bestemming: Istanbul - Istanbul

Doubletree By Hilton Istanbul Old Town

*****

Het hotel is gunstig gelegen, vlak bij eigenlijk alles.

Hotel o.b.v. Volgens programma



Het hotel is gunstig gelegen, vlak bij eigenlijk alles. Het biedt moderne voorzieningen, eeuwen vol sfeer en een uitstraling die past bij de omgeving met gele stenen en koperen daken die doen denken aan vroeger tijden in de stad. Tot de faciliteiten behoren een zakencentrum dat 24 uur per dag geopend is, audiovisuele apparatuur, breedband draadloze internettoegang en conferentiefaciliteiten. De gasten kunnen gedurende de hele dag en avond genieten van maaltijden op de kamer.

Ligging Dit is een moderne hotel in het hart van de oude stad van Istanboel, het ligt op het schiereiland de Gouden Hoorn in Turkije. Het hotel ligt in de zuidelijke Europese zijde van Istanboel. De Galata-brug ligt op 15 minuten en het is het hotel het dichtst bij de beroemde, overdekte Grand Bazaar. De gasten kunnen wandelen naar historische attracties als de Blauwe Moskee en de Hagia Sofia. Het is ook mogelijk een bezoek te brengen aan de Egyptische kruidenmarkt. Het hotel ligt slechts 20 minuten ten oosten van de internationale luchthaven Ataturk (IST).

Kamers Het hotel biedt verschillende typen gastenkamers en suites met vele voorzieningen. De gasten kunnen gebruik maken van de ruime werkplekken, de televisies met flatscreen, Sweet Dreams bedden en breedband draadloze internettoegang (tegen betaling).



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Doubletree By Hilton Istanbul Old Town 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203