Crystal Green Bay Resort enen Spa Afbeelding Crystal Green Bay Resort enen Spa
Crystal Green Bay Resort en Spa *****
Bestemming: Lycische- en Egeische Kust - Bodrum

Crystal Green Bay Resort en Spa

*****

Crystal Green Bay Resort & Spa bevindt zich in een prachtige omgeving en ligt in het kleine vissersplaatsje Guvercinlik. Dit hotel is een onderdeel van het bekende Crystal keten. In de nabije omgeving treft u vele winkels, restaurants en bars. Crystal Green Bay Resort heeft diverse gebouwen welke worden omgeven door een subtropische tuin.

Hotel o.b.v. All Inclusive



Crystal Green Bay Resort & Spa

Crystal Green Bay Resort & Spa bevindt zich in een prachtige omgeving en ligt in het kleine vissersplaatsje Guvercinlik. Dit hotel is een onderdeel van het bekende Crystal keten. In de nabije omgeving treft u vele winkels, restaurants en bars. Crystal Green Bay Resort heeft diverse gebouwen welke worden omgeven door een subtropische tuin.

Ligging

Het resort ligt direct aan het prive strand en het gezellige centrum van Bodrum ligt op ca. 23 km. De nabijgelegen plaatsen zijn makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer.

Faciliteiten

Crystal Green Bay Resort beschikt over 291 kamers en deze zijn verdeeld over 3 verdiepingen. Dit resort beschikt over een lobby met receptie, lift in het hoofdgebouw, buffet- en a la carte restaurants (Italiaans, Turks en vis), diverse bars (beach-, lagoon- en discobar), roomservice, minimarkt, internethoek, grote tuin met 4 zwembaden, 1 relax zwembad, glijbanen, twee aparte kinderzwembaden met glijbanen, zonneterras, ligbedden, matrassen, parasols, winkeltjes, wasserette, dokterservice, gameroom, kapsalon, disco, miniclub (04- 12 jaar), speeltuin. Tevens beschikt het over een minigolf, tennis, basketbal, tafeltennis, beach volleybal, fitness, aqua gym, aerobics, biljart, watersportmogelijkheden, Turks bad, massages, schoonheidsbehandelingen en sauna. Voor het gebruik van bepaalde faciliteiten wordt ter plaatse een vergoeding gevraagd.

Kamers

Alle kamer zijn ruim en netjes ingericht en voorzien van een kluisje, minibar, satelliet tv, airconditioning, telefoon. Badkamer met douche, toilet en haardroger.

Verzorging

U verblijft in het Crystal Green Bay Resort & Spa standaard op basis van All Inclusive.

Vluchtinformatie

Naar Turkije worden er met verschillende luchtvaartmaatschappijen gevlogen. Alle prijzen zijn gebaseerd op SunExpress. Dit is een bekende luchtvaartmaatschappij met als thuisbasis Antalya. In 1989 werd SunExpress opgericht als een gemeenschappelijke onderneming van Turkish Airlines en Lufthansa. SunExpress is sinds 1995 in handen van Condor Airlines ook bekend als Thomas Cook Airlines. Op dit moment bestaat SunExpress uit 27 Boeings 737- 800 en 3 Boeings 757- 200. Verder is het een veilige luchtvaartmaatschappij met goede staat van dienst.

Indien SunExpress niet meer beschikbaar is dan hebben wij andere vluchten beschikbaar zoals: Pegasus Airlines en Arkefly. Hiervoor geldt een kleine toeslag.



Locatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Crystal Green Bay Resort en Spa 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203