Kahya Resort enen Aqua Afbeelding Kahya Resort enen Aqua
Kahya Resort en Aqua ****
Bestemming: Turkse Riviera - Alanya

Kahya Resort en Aqua

****

In dit splinternieuwe hotel zal het u aan niets ontbreken! De verzorgde kamers, de spectaculaire glijbanen, het heerlijke eten en de uitstekende service maken samen dat u een hier een heerlijke vakantie zult beleven! Slechts door een weg gescheiden van het strand, op ca. 50 m. Het strand is via een tunnel onder de weg door te bereiken. Het gezellige centrum van Alanya ligt op ca. 20 km. Op ca. 3 km diverse...

Hotel o.b.v. All Inclusive



Kahya Hotel

Kahya Hotel is een aanrader voor iedereen die naar Alanya op vakantie gaat. Het hotel is schitterend gelegen aan het Kleopatra strand en dicht bij het levendige centrum. De service in het hotel staat hoog in het vaandel, de kamers zijn netjes en het eten is van prima kwaliteit. Blijft er nog iets te wensen over

Ligging

Kahya Hotel ligt op slechts 50 m van het heerlijke Kleopatra zandstrand. Het hotel wordt slechts door de weg en de boulevard van het strand gescheiden. Gaat u liever een dagje shoppen of cultuursnuivenBezoek dan het levendige centrum van Alanya (op ca. 3 km afstand). In de directe omgeving stopt een dolmus.

Faciliteiten

Kahya Hotel heeft 275 kamers verdeeld over een hoofdgebouw en 2 bijgebouwen die zijn gesitueerd aan het strand (A-blok) of het zwembad (B-blok). U vindt een 24-uurs receptie, 5 liften, ruime lobby, wifi (gratis) en een televisiehoek.

Voor uw buffetmaaltijd gaat u naar het restaurant. Kahya Hotel beschikt daarnaast over een a-la-carterestaurant, waar een heerlijk avondje dineren zeker de moeite waard is (1x per verblijf gratis, in de winterperiode gesloten). Een drankje haalt u bij 1 van de bars, waaronder de pool/snackbar. Bij deze bar vindt u het zwembad en zonneterras met gratis ligbedden, matrasjes en parasols. In de zomermaanden is het speciale kinderbad met glijbanen ook geopend. Kayha Hotel biedt een badhanddoekenservice tegen betaling. Op het strand dient u te betalen voor het gebruik van ligbedden. Bij de strandbar haalt u een verkoelend drankje (tegen betaling).

Verder beschikt Kahya Hotel over een kapsalon, doktersservice, winkeltjes en wasservice (alle tegen betaling). Voor kinderen is naast het zwembad ook een miniclub (4-12 jaar, alleen in de zomerperiode).

Uw hotelkamer

De verzorgde standaardkamers B-blok (1-3 personen) van Kahya Hotel zijn netjes ingericht en voorzien van airconditioning (individueel regelbaar en gratis), telefoon (gebruik tegen betaling), satelliet televisie, gratis wifi, huurkluisje en een minibar. Badkamer met bad en/of douche, toilet en fohn. Alle kamers hebben een klein balkon met zitje.

Tegen een toeslag kunt u een standaardkamer in het A-blok (winterperiode 1-3 pers. en zomerperiode min. 2 pers. of 2 volw. + 2 kind.) boeken.

Het is ook mogelijk om extra goedkoop te verblijven in Kahya Hotel: boek een voordeelkamer B-blok (2 personen)! De voordeelkamer kan qua faciliteiten en ligging afwijken van de standaardkamer.

Sport & Ontspanning

Kahya Hotel biedt u tafeltennis, tafelvoetbal, beachvolleybal, darts en fitness gratis aan. Biljart is tegen betaling en op het strand worden (tegen betaling) door particulieren diverse watersporten aangeboden. Voor ontspanning kunt u gebruikmaken van het Turkse bad, de sauna of kunt u massages boeken, alle tegen betaling.

In de zomermaanden is er dagelijks animatie en regelmatig wordt er door het hotel een gezellige avond met o.a. live muziek georganiseerd

Verzorging Zomer 2017

U verblijft op basis van All Inclusive en inbegrepen is; ontbijt (07.00-09.00), laat ontbijt (09.00-10.00), lunch (12.30-14.00) en diner (19.00-21.00), alle in buffetvorm. Snacks (15.00-17.00), patisserie (16.00-17.40). Alle lokale alcoholische en niet alcoholische drankjes van 10.00 tot 24.00 uur. Tegen betaling: import drankjes, drankjes in een fles, Turkse koffie, verse vruchtensappen, diner in het a-la-carterestaurant en drankjes op het strand bij de strandbar.

Verzorging Winter 2017-2018

U verblijft in Kahya Hotel op basis van All Inclusive: Ontbijt (07.30-10.00), laat ontbijt (10.00-10.30), lunch (12.30-14.00) en diner (18.00-20.00), alle in buffetvorm. Koffie-uurtje (15.00-16.00) en alle door het hotel geselecteerde lokale alcoholvrije drankjes, bier en wijn van 10.00 tot 24.00 uur en overige lokale alcoholische drankjes van 18.00 tot 24.00 uur. Tegen betaling: ijsjes, import drankjes, Turkse koffie, (fris)drank in flessen/blikjes en verse vruchtensappen.

Belangrijk informatie

De informatie over deze accommodatie wordt geleverd door verschillende leveranciers. Daardoor kan het voorkomen dat bepaalde punten in onze beschrijving kunnen afwijken van de beschrijving van de door uw gekozen reis. Bijvoorbeeld gekozen kamertypes, toegang tot bepaalde faciliteiten (zoals aquaparken of restaurants), eventuele extra's die zijn inbegrepen in uw reis of bepaalde bijkomende kosten (bijv. transfers). Lees daarom tijdens het boeken altijd goed de accommodatie-beschrijving van uw gekozen reis goed door. Deze beschrijving van de leverancier is leidend. U kunt deze gemakkelijk vinden door na het selecteren van de gewenste prijs in de prijstabel op de naam van het hotel te klikken. Er opent zich dan een nieuw scherm (pop-up) met de complete beschrijving van uw reis. Daarnaast is de ruimbagage bij vrijwel de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer inbegrepen. Tijdens het boekingsproces heeft u de mogelijkheid het gewenste ruimbagage-gewicht bij te boeken. Hier ziet u tevens de geldende tarieven. Deze zijn per luchtvaartmaatschappij en per gewicht verschillend.

Is er iets niet helemaal duidelijk of heeft u vragenWij helpen u graag verder.



Locatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Kahya Resort en Aqua 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203