Hotel  Spice enen Spa Afbeelding Hotel Spice enen Spa
Hotel Spice en Spa *****
Bestemming: Turkse Riviera - Belek

Hotel Spice en Spa

*****

Dit schitterende luxe hotel aan de Turkse Riviera is gebouwd in Orientaalse stijl met 1001-nacht sfeer, ligt direct aan het strand en heeft een enorm groot zwembad van 5000m2.

Hotel o.b.v. All Inclusive



Hotel Spice & Spa

Dit schitterende luxe hotel aan de Turkse Riviera is gebouwd in Orientaalse stijl met 1001-nacht sfeer, ligt direct aan het strand en heeft een enorm groot zwembad van 5000m2. In dit 5-sterren hotel Spice & Spa beleeft u een heerlijke vakantie in Oosterse sferen. Er zijn 2 zwembaden, waarvan 1 met glijbanen en 1 met een oppervlakte van maar liefst 5000m2. Het wellnesscenter is gebouwd in een sprookjesachtige 1001-nacht stijl en hier kunt u heerlijk ontspannen in het stoombad of de sauna of tegen betaling genieten van een massage of schoonheidsbehandeling.

Naast het buffetrestaurant vindt u in dit hotel ook nog eens 4 a la carte restaurants. Voor uw drankjes kunt u terecht in een van de vele bars die het hotel rijk is. U verblijft in het hotel op basis van een zeer uitgebreide ultra all inclusive formule.

Ook voor de kinderen is vakantie in dit hotel een feestje. Er zijn verschillende kinderbaden, een zwembad met verschillende glijbanen, een miniclub voor kinderen van 4 t/m 12 jaar en een juniorclub voor jongeren van 13 t/m 16 jaar. Aan alles is gedacht, er is zelfs een speciaal kinderbuffet in het restaurant.

Hotel Spice & Spa ligt direct aan het stand en op ca. 2 km van het centrum van Belek.

Faciliteiten

Hotel Spice & Spa heeft een imponerende lobby met grote gouden pilaren en receptie, liften, winkeltjes, kapper, internetruimte, gratis draadloos internet in de lobby en een gamesroom.

Er zijn diverse bars, waaronder een lobby bar, beachbar en poolbar en voor uw maaltijd kunt u terecht in het buffetrestaurant of een van de 4 a la carte restaurants (Italiaans, Aziatisch, Mediterraans en Turks, allen tegen betaling). Tevens heeft het hotel ook nog een bioscoop en een disco.

In de enorme tuin liggen 2 zwembaden, waarvan 1 met een immens groot oppervlak (5000m2) en 1 met 7 glijbanen, zonneterras en strand met ligbedden, parasols, matrasjes en badhanddoekservice.

AQUAFUN

  • zeer groot zwembad (5000m2)
  • 7 spectaculaire glijbanen
  • semi Olympisch binnenbad
  • apart kinderbad
  • tegen betaling diverse (gemotoriseerde) watersporten

Sport en Ontspanning

Sportieve activiteiten die in het hotel worden aangeboden zijn o.a.: aerobics, basketbal, tennis (gratis verlichting en materiaal), tafeltennis, fitness, beachvolleybal en surfen (met brevet). Tegen betaling kunt u biljarten, bowlen en diverse watersporten aan het strand beoefenen.

Ook is er een animatieprogramma voor jong en oud.

U kunt zichzelf heerlijk laten verwennen in het mooie wellnesscenter, gebouwd in de stijl van 1001-nacht, met semi Olympisch binnenbad, Turks bad, stoombad, jacuzzi en sauna. Tegen betaling kunt u hier genieten van diverse massages en schoonheidsbehandelingen. In de omgeving zijn diverse golfmogelijkheden.

Ligging

Hotel Spice & Spa ligt in de mooie, groene omgeving van Belek ca. 45 km ten oosten van Antalya. Deze rustige badplaats is de laatste jaren sterk in ontwikkeling. Belek biedt u moderne, luxueuze hotels en uitgebreide sportmogelijkheden.

In Belek werd de eerste golfclub van de Turkse Riviera geopend. De golfbanen zijn van internationale allure, allen gelegen in de meest prachtige pijnboombossen.

Door de aangename temperaturen en een prachtig zandstrand is Belek bij uitstek geschikt voor een rustige en sportieve strandvakantie. In het kleine centrum vindt u enkele winkels, terrasjes en andere uitgaansgelegenheden. Iets meer vertier vindt u op ca. 6,5 km in Kadriye. Belek is een badplaats met klasse en zal u zeker aanspreken.

Hotel Spice & Spa ligt direct aan het strand en op ca. 2 km van het centrum van Belek.



Locatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Hotel  Spice en Spa 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203