Hotel Paloma Grida Village enen Spa Afbeelding Hotel Paloma Grida Village enen Spa
Hotel Paloma Grida Village en Spa *****
Bestemming: Turkse Riviera - Belek

Hotel Paloma Grida Village en Spa

*****

In dit weids opgezette vakantiedorp direct aan het strand van de Paloma-keten met fantastisch uniek Xperience animatieprogramma en Aquamania concept en vele faciliteiten kunt u met hele gezin van een geweldige vakantie genieten.

Hotel o.b.v. All Inclusive



Paloma Grida Resort & Spa is een ruim en sfeervol ultra all inclusive 5-sterren vakantiedorp in een mooie tuin met een ruime keuze uit kamertypes en direct gelegen aan het mooie zandstrand.

Paloma staat voor een uitstekende keuken met deels biologische producten, professionele Palomotion animatie met shows en vele leuke activiteiten, Polly KidsClub en het beach & poolconcept waarbij je op gezette tijden op je ligbedje bediend wordt. Het ultieme genieten. Paloma Grida heeft zeer veel faciliteiten voor jong en oud, zoals o.a. 4 zwembaden, waarvan 1 met 4 glijbanen, gratis wifi in het hele hotel, verzorgde en comfortabele (familie)kamers en een professioneel wellnesscenter met hamam en sauna. LesMills fitness, beachvolleybal, minigolf, waterfietsen en tennis zijn slechts een voorbeeld van de vele sportfaciliteiten die je kunt beoefenen.

Voor eten en drinken zijn er de hele dag door vele mogelijkheden. Zo kun je genieten van de uitgebreide en gevarieerde buffetten in het buffetrestaurant of in 1 van de 6 a-la-carterestaurants (2 met toeslag) met elk zijn eigen specialiteit. In de typische Turkse tent kun je genieten van een heerlijke Turkse specialiteit gozleme (een soort pannenkoek), de hele dag door zijn er snacks te verkrijgen en bij het ontbijt wordt vers fruitsap geserveerd. In de restaurants en bars wordt biologische wijn geschonken. In de patisserie kan je onder het genot van een kopje koffie of thee je helemaal te buiten gaan aan de meest heerlijke koekjes, cakejes en gebakjes. Een verfrissend drankje of een lekkere cocktail drink je in een van de vele bars. Heerlijk ontspannen met een drankje doe je bijvoorbeeld in de adult only lounge beachbar. Heerlijk onderuitgezakt met een drankje mijmerend uitkijken over zee....Als dat geen vakantie is!

Voor kinderen is het hier echt een waar paradijs! De allerkleinsten kunnen heerlijk spelen in het freshpark. Voor de kids van 4 t/m 12 jaar is er een apart kinderbad met een groot waterspeeltoestel en glijbanen en er is in de professionele Polly KidsClub (geopend van 10:00-22:00!) voor elke leeftijdsgroep (2-4, 4-7, 8-12) een aparte speelruimte met allerlei speelgoed en activiteiten. De ouders kunnen via een speciale app hun kinderen in de miniclub in gaten houden. Ook voor de kinderen van 13 t/m 16 jaar is er van alles te beleven, denk aan o.a. playstation, wii-spellen, dj-les, facebook en twitter corner en er worden vele leuke activiteiten georganiseerd. Verder is er een speeltuin, een lunapark met o.a. draaimolens (op gezette tijden), een bioscoop en een kinderrestaurant. Uiteraard gelden hier ook speciale kinderprijzen en is er een gratis babypakket bij te boeken.

Het Palomotion animatieteam organiseert vele leuke activiteiten en shows voor jong en oud. Het gezellige winkelstraatje wordt wekelijks omgetoverd tot een muzikaal geheel met livemuziek en de terrasjes zitten dan gezellig vol. Het hotel ligt direct aan het strand en het centrum van Belek met winkels, restaurants en bars ligt op ca. 700 meter. Kortom, in dit Paloma Grida Resort & Spa is echt alles aanwezig, voor jong en oud, voor een heerlijke vakantie!

Ligging

direct aan het privezandstrand ca. 700 m van het centrum van Belek ca. 35 km van de luchthaven van Antalya

Faciliteiten - inbegrepen

459 kamers diverse gebouwen verspreid in de tuin wifi in het hele hotel Nederlandssprekende guest relation tv-ruimte disco tuin zonneterrassen 4 zwembaden: 1 met 4 glijbanen binnenzwembad (gesloten 01/05-30/09) ligbedden, parasols en handdoeken aan het zwembad en aan het strand

Faciliteiten - tegen betaling

minimarkt winkeltjes kapper wasserijservice

Sport & ontspanning - inbegrepen

aerobics basketbal jeu de boules tafeltennis minivoetbal fitness (met LesMills programma) beachvolleybal aquagym minigolf tennis (2 courts, verlichting, materiaal en lessen ) kanoen waterfietsen Palomotion animatie met Nederlandssprekende animatie toegang hamam sauna bubbelbad

Sport & Ontspanning - tegen betaling

gamesroom biljart diverse watersporten aan het strand wellnesscenter met massage- en schoonheidsbehandelingen

Faciliteiten kinderen - inbegrepen

diverse aparte kinderbaden met glijbanen en waterspeeltoestellen freshpark voor de allerkleinsten aparte speelruimte voor de verschillende leeftijdsgroepen: 2-4, 4-7, 8-12 jaar Polly miniclub van 4 t/m 12 jaar, 10:00-22:00, ook Nederlandsprekende begeleiding tienerclub van 13 t/m 16 jaar met o.a. playstation, wii-spellen, dj-les en facebook en twitter corner speeltuin lunapark met o.a. 2 draaimolens (op bepaalde uren) bioscoop kinderbuffet kinderrestaurant Kids Chef aanwezig die zorgt dat de voeding gevarieerd, gezond en lekker is. Speciale wensen mag je met de Kids Chef overleggen

Faciliteiten kinderen - tegen betaling

babysitservice

Eten & Drinken

buffetrestaurant met terras 6 a-la-carterestaurants (met reservering): Chinees/sushi (), steak (), lake house restaurant (), vis (open 15-5-2016), internationaal en Turks patisserie diverse bars: o.a. beachbar, poolbar en adults only bar roomservice 24/7 ()

Type all inclusive

Ultra all inclusive

All inclusive Eten & Drinken

ontbijt-, lunch- en dinerbuffet vers sinaasappelsap tijdens het ontbijt laat ontbijt 10:00-11:00 lokale (alcoholische) dranken en een selectie internationale (alcoholische) dranken 24/7 diner in a-la-carterestaurant (reservering) ijsjes tijdens lunch en diner patisserie 11:00-17:00 snacks 12:30-17:00 middernachtsnacks 23:00-06:00 beach & poolconcept: op gezette tijden bediend worden op je ligbedje met vers fruit en verfrissende dranken biologische wijn in de bars en restaurants van eigen wijngaarden (zie bijzonderheden) buffet met seizoensgebonden biologische producten van eigen teelt minibar dagelijks gevuld met water, bier en frisdrank

All inclusive Sport & Ontspanning

aerobics basketbal jeu de boules tafeltennis minivoetbal fitness (met LesMills programma) beachvolleybal aquagym minigolf tennis (2 courts, verlichting, materiaal en lessen ) kanoen waterfietsen Palomotion animatie met Nederlandssprekende animatie toegang hamam sauna bubbelbad



Locatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Hotel Paloma Grida Village en Spa 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203