13daagse autorondreis Golden California ***
Bestemming: Rondreizen Verenigde Staten - Rondreizen Verenigde Staten

13daagse autorondreis Golden California

***

Dag 1: Amsterdam - San Francisco

Na aankomst op de luchthaven van San Francisco haalt u uw huurauto op en rijdt u naar uw hotel in het centrum. U verblijft hier de komende 3 nachten.

Dag 2 en 3: San Francisco

Op dag 2 ontvangt u om ca. 08.00 uur van onze lokale vertegenwoordiging een groot informatiepakket met een uitgebreide routebeschrijving, diverse wegenkaarten, uw hotelvouchers en nog wat handige tips voor tijdens uw autorondreis. Deze jonge en moderne stad lijkt het meest op een Europese stad, met een vleugje Victoriaanse romantiek. Bekijk de stad vanaf het hoog gelegen Nob Hill en de Golden Gate Bridge, geniet van Fishermans Wharf, Union Square, Chinatown en Alcatraz en maak een ritje per cable-car. U heeft 2 hele dagen om zelf alle hoogtepunten te ontdekken en te beleven. Een bezoek aan Napa Valley in Californias Wine Country met de beroemde en heerlijke wijnen behoort ook tot de mogelijkheden.

Dag 4: San Francisco - Monterey/Carmel (ca. 200 km)

U rijdt verder naar het zuiden naar het gezellige kunstenaarsstadje Monterey voor een bezoek aan Cannery Row, bekend van de schrijver John Steinbeck en de lokale markt bij Fishermans Wharf. U verblijft in Monterey.

Dag 5: Monterey/Carmel - San Luis Obispo (ca. 400 km)

Langs de prachtige kust rijdt u verder over de beroemde 17-Mile-Drive en Big Sur met adembenemende uitzichten. In San Simeon ligt het bekende Hearst Castle Historical Monument, het vroegere landgoed van de machtige krantenuitgever William Randolph Hearst. In de loop van de middag arriveert u in San Luis Obispo voor de overnachting.

Dag 6: San Luis Obispo - Malibu - Los Angeles (ca. 160 km)

De Coastal Highway baant zich al kronkelend een weg door de spectaculaire rotsformaties van de Californische kust. U zult vandaag een onvergetelijke reis maken over deze bochtige weg, die nauwgezet de grillige contouren van de natuur volgt. Vlak voor Los Angeles rijdt u nog door de beroemde en sfeervolle badplaatsen Malibu en Santa Monica. U verbijft de komende 2 nachten in Los Angeles.

Dag 7: Los Angeles

Vandaag heeft u een hele dag om Los Angeles te verkennen. Universal Studios waar vele bekende tv-series zijn en worden opgenomen, the Sunset Strip, Hollywood, Beverly Hills en de stranden bij Huntington Beach en Long Beach zijn zeker de moeite waard, maar reserveer ook nog wat tijd om te winkelen in een van de vele outlet-shoppingmalls.

Dag 8: Los Angeles - Las Vegas (ca. 450 km)

U rijdt verder in oostelijke richting door de Mojave woestijn en kunt onderweg een stop maken bij Calico Ghost Town, een van de weinig overgebleven authentieke mijnstadjes. In de loop van de middag arriveert u in The City of Glitter & Glamour Las Vegas, waar u 2 nachten verblijft.

Dag 9: Las Vegas

U heeft de hele dag de tijd om deze flitsende stad te ontdekken. Bewonder tijdens een wandeling over the Strip de vele enorme hotels, waag een gokje in een van de ontelbare casinos, maak een uitstapje naar de spectaculaire en wereldberoemde Grand Canyon of de Hoover Dam, een van de hoogste door mensenhanden gebouwde dammen ter wereld, en bezoek s avonds een van de vele wervelende shows en prima restaurants. U zult zich hier absoluut niet vervelen!

Dag 10: Las Vegas - San Diego (ca. 540 km)

Wij raden u aan om vandaag niet te laat te gaan rijden, want er staat een lange, maar mooie rit op het programma. U rijdt o.a. via Lake Elsimore en het stadje Temecula weer terug naar de kust voor een verblijf van 2 nachten in San Diego.

Dag 11: San Diego

San Diego is de 2e grootste stad van de staat en hier heerst het beste klimaat van Amerika; de gemiddelde jaartemperatuur bedraagt hier ca. 20 °C! U kunt o.a. een bezoek brengen aan Balboa Park met daarin de San Diego Zoo, Seaworld met dolfijnen, zeehonden en orka's, Seaport Village en u kunt 's avonds heerlijk dineren in een van de prima restaurants bij het strand of in Old Town.

Dag 12: San Diego - Los Angeles (ca. 225 km) - Amsterdam

Vandaag rijdt u terug naar de City of Angels waar u uw huurauto weer inlevert.

Dag 13: Amsterdam

Aankomst op de luchthaven Schiphol.

Inbegrepen highlights - San Francisco - Monterey/Carmel - Los Angeles - Las Vegas - San Diego

Bij ons inclusief! - Vliegreis per US Airways - 11 overnachtingen. De hotels of lodges liggen vlakbij de centra van de steden en in de nationale parken of vlakbij de ingang - Uitgebreide informatiemap met Nederlandstalige routebeschrijving, wegenkaarten en uw hotelvouchers. Dit pakket wordt u op de 1e ochtend in Amerika in uw hotel overhandigd. - Rand McNally Road Atlas

Autohuur NIET inbegrepen Vanwege ons zeer uitgebreide aanbod van autotypes met verschillende verzekeringspakketten en aanbiedingsperiodes is de autohuur niet inbegrepen in de genoemde reissom. Wij helpen u graag met het vinden en boeken van de voor u geschikte en meest voordelige autohuur voor uw reis. Het minimum aantal dagen autohuur voor deze reis bedraagt 12 dagen





Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.



E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203