14 daagse Rondreis Amerikaanse Muziek en Films Afbeelding 14 daagse Rondreis Amerikaanse Muziek en Films
14 daagse Rondreis Amerikaanse Muziek en Films
Bestemming: Rondreizen Verenigde Staten - Rondreizen Verenigde Staten

14 daagse Rondreis Amerikaanse Muziek en Films




Dag 1

Aankomst Chicago, IL

0 mijl  0 Km * Accommodaties: (STD) Best Western Grant Plaza of vergelijkbaar (SUP) The Whitehall Chicago of vergelijkbaar. (2 nachten)

Aankomst in Chicago. Haal uw huurauto op bij de luchthaven en ga verder naar uw hotel. Geniet op uw gemak van uw avond.

Accommodatie: (STD) Best Western Grant Plaza of vergelijkbaar (SUP) The Whitehall Chicago of vergelijkbaar. (2 nachten)


Dag 2

Chicago

0 mijl  0 Km *

Tijdens het verkennen van deze levendige stad aan de oevers van Lake Michigan, zul je veel beroemde bezienswaardigheden en gebouwen opmerken uit films zoals My Big Fat Greek Wedding, While You Were Sleeping on The Road to Perdition, om nog maar te zwijgen van de film Blues Brothers. Zoek het Blues Brothers Soul Food-restaurant aan Maxwell Street en vergeet niet een bezoek te brengen aan de originele House of Blues-jazz club.


Dag 3

Chicago - St. Louis, MO

290 mijl  466.61 Km * Accommodaties: (STD) Red Roof Inn St. Louis of vergelijkbaar (SUP) Omni Majestic of vergelijkbaar

'Meet Me in St. Louis' is een samenvatting van de reis van vandaag. Bij aankomst maak je een tramrit naar de top van de beroemde St. Louis Arch en krijg je een uitzicht op de stad vanaf 200 meter. Neem dan de tijd om Lewis & Clark: Great Journey West te bekijken, een film geproduceerd door de National Geographic Society en te zien op een gigantisch scherm met vier verdiepingen aan de voorkant van de Gateway Arch River.

Accommodatie: (STD) Red Roof Inn St. Louis of vergelijkbaar (SUP) Omni Majestic of vergelijkbaar


Dag: 4

St. Louis - Memphis, TN

280 mijl  450.52 Km * Accommodaties: (STD) Comfort Inn Downtown of vergelijkbaar (SUP) Elvis Presley's Heartbreak Hotel of vergelijkbaar. (2 nachten)

/ Memphis biedt een veelvoud aan muziek- en filmmomenten en er zijn twee avonden om je favorieten te ontdekken. Begin met een bezoek aan Graceland, de thuisbasis van wijlen Elvis Presley, en kies vervolgens tussen het Rock & Soul Museum, het Stax Museum of American Soul Music, de Gibson Guitar-fabriek of Sun Studio waar muzikanten zoals BB King, Elvis Presley en Jerry Lee Lewis nam rock'n'roll-hits op.

Accommodatie: (STD) Comfort Inn Downtown of vergelijkbaar (SUP) Elvis Presley's Heartbreak Hotel of vergelijkbaar. (2 nachten)


Dag: 5

Memphis

0 mijl  0 Km *

Controleer tijdens uw verblijf op openluchtconcerten in het openlucht amfitheater van Mud Island. Gelegen direct aan de rivier de Mississippi.

Mud Island River Park is een historisch en schilderachtig buitengebied. Of dineer in het restaurant van B.B. King aan de beroemde Beale Street.


Dag: 6

Memphis - Vicksburg, MS

146 mijl  234.914 Km * Accommodaties: (STD) & (SUP) Quality Inn & Suites of vergelijkbaar

Reis van Memphis naar Clarksdale, het hart van de Delta Blues. Stop om het Delta Blues Museum te bezoeken, gevuld met memorabilia van B.B. King en Muddy Waters. Volg de oevers van de rivier de Mississippi langs Hwy 1 en maak van de gelegenheid gebruik om de dobbelstenen te werpen in een van de vele casino's in Mississippi; ze sluiten nooit!

Accommodatie: (STD) & (SUP) Quality Inn & Suites of vergelijkbaar


Dag: 7

Vicksburg - New Orleans

294 mijl  473.046 Km * Accommodaties: (STD) Holiday Inn Superdrome of vergelijkbaar (SUP) Hyatt French Quarter of vergelijkbaar. (2 nachten)

Op naar de Big Easy! New Orleans is een paradijs voor jazzliefhebbers en het bekende decor in een reeks succesvolle films. De jazz & blues clubs zijn te talrijk om op te noemen, maar er zijn twee dagen in New Orleans om ze te bekijken!

Accommodatie: (STD) Holiday Inn Superdome of vergelijkbaar (SUP) Hyatt French Quarter of vergelijkbaar. (2 nachten)


Dag: 8

New Orleans

0 mijl  0 Km *

Ga door met het verkennen van deze stad met rivierboten, jazz en Creoolse gerechten. Neem de tijd om de prachtige Garden Ructer te bezoeken of maak een ritje op de machtige rivier de Mississippi.


Dag: 9

New Orleans - Birmingham, AL

340 mijl  547,06 Km * Accommodaties: (STD & SUP) Comfort Inn of vergelijkbaar

Sweet Home Alabama! Vandaag gaan we naar Birmingham, Alabama. Voor muziekfans zou het hoogtepunt een bezoek aan de Alabama Jazz Hall of Fame zijn. Toegang tot deze tentoonstelling is gratis en binnen vind je een prachtig eerbetoon aan jazz grootheden met banden met Alabama. Probeer voor filmliefhebbers het originele Whistle Stop Café te vinden, de setting voor de roman en later de film Fried Green Tomatoes. Hoewel scènes in de film daadwerkelijk in Atlanta zijn opgenomen, bevindt het oorspronkelijke café zich in North Irondale, net buiten Birmingham.

Accommodatie: (STD & SUP) Comfort Inn of vergelijkbaar


Dag: 10

Birmingham - Chattanooga, TN

148 mijl  238.132 Km * Accommodaties: (STD) & (SUP) Holiday Inn Chattanooga Choo Choo of vergelijkbaar

Vandaag terug naar Tennessee, op weg naar Chattanooga. Zomer Reizigers moeten de data van het jaarlijkse Chattanooga Riverbend Festival checken. Mis in Tennessee niet de kans om een ​​‘maan taart’ te proberen, een favoriete zuidelijke snack sinds het begin van de twintigste eeuw. Accommodatie: (STD) & (SUP) Holiday Inn Chattanooga Choo Choo of vergelijkbaar


Dag: 11

Chattanooga - Nashville, TN

133 mijl  213.997 Km * Accommodaties: (STD) Guesthouse International Inn and Suites of vergelijkbaar (SUP) Millennium Maxwell House of vergelijkbaar

Nashville, ‘Music City USA’ is vandaag de bestemming. Bezoek de Country Music Hall of Fame, een multimedia-muziek altaar met live optredens, bioscopen, kostuums, instrumenten en andere artefacten die de kleurrijke geschiedenis van countrymuziek beschrijven. Mis een bezoek aan het Ryman Auditorium en een avond in de Grand Ole Opry niet.

Accommodatie:

(STD) Guesthouse International Inn and Suites of vergelijkbaar (SUP) Millennium Maxwell House of vergelijkbaar


Dag: 12

Nashville - Louisville, KY

175 mijl  281.575 Km * Accommodaties: (STD) & (SUP) Red Roof Inn of vergelijkbaar

Van Blue Grass tot Brass Bands, Kentucky heeft populaire muziek voor elke luisteraar. De bestemming van vandaag is Louisville, Kentucky, de thuisbasis van de beroemde Kentucky Derby, die elke eerste zaterdag van mei in Churchill Downs plaatsvindt. Onlangs te zien in de film Sea Biscuit, is Churchill Downs het mekka van de Amerikaanse paardenraces en de thuisbasis van het Kentucky Derby Museum. Maak een korte uitstap naar Bardstown en bezoek My Old Kentucky Home State Park, de inspiratie voor het gelijknamige volkslied van Stephen Foster, dat elk jaar door de drukte wordt gezongen in de Kentucky Derby. Geen bezoek aan Kentucky zou compleet zijn zonder een bezoek aan een bourbon-distilleerderij, maar vergeet niet dat veel provincies in Kentucky 'droog' zijn, dus vaak zijn er geen proeverijen. Honkbalfans moeten ervoor zorgen dat ze passen in een bezoek aan het Louisville Slugger Museum, een interactief museum dat veel honkbal grootheden eert.

Accommodatie:

(STD) & (SUP) Red Roof Inn of vergelijkbaar


Dag: 13

Louisville - Chicago

300 mijl  482,7 Km * Accommodaties: (STD) Best Western O Hare of vergelijkbaar (SUP) The Whitehall Chicago of vergelijkbaar

Vandaag brengt je tour je terug naar Windy City, Chicago, nadat je in zeven verschillende staten bent geweest, veel populaire filmset lokaties hebt meegemaakt en muziek hebt gehoord, variërend van blues tot jazz tot soul tot gospel tot country tot bluegrass en rock'n'roll.

Accommodatie: (STD) Best Western O Hare of vergelijkbaar (SUP) The Whitehall Chicago of vergelijkbaar


Dag: 14

Vertrek uit Chicago

0 mijl  0 Km *

Een laatste dag in Chicago voordat u de auto op de luchthaven inlevert voor uw vertrek vlucht.



14 daagse Rondreis Amerikaanse Muziek en Films 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203