16daagse autorondreis Sunshine Trails ***
Bestemming: Rondreizen Verenigde Staten - Rondreizen Verenigde Staten

16daagse autorondreis Sunshine Trails

***

Dag 1: Amsterdam - Miami

Na aankomst op de luchthaven van Miami, haalt u uw auto op bij het verhuurstation op de luchthaven en aansluitend rijdt u naar uw hotel, waar u de komende nacht verblijft.

Dag 2: Miami - Key West (ca. 260 km)

Om ca. 08.00 uur ontvangt u van onze lokale vertegenwoordiging een groot informatiepakket met een uitgebreide routebeschrijving, diverse wegenkaarten, uw hotelvouchers en nog wat handige tips voor tijdens uw autorondreis. Vanaf Miami vertrekt u in zuidelijke richting en maakt u een prachtige tocht over de Overseas Highway over 42 bruggen en 32 eilandjes. Onderweg kunt u een bezoek brengen aan het enige onderwaterpark in Amerika, het John Pennekamp Coral Reef State Park. De weg eindigt bij het zuidelijkste puntje van Amerika, Key West met prachtige houten huizen met mooie tuinen en houten verandas. Bezoek het huis van Hemmingway of maak een wandeling door Duval Street. Mis de beroemde Key West Sunset niet, een dagelijkse traditie met muziek en drank. U overnacht in Key West.

Dag 3: Key West - Everglades National Park (ca. 265 km)

In de morgen rijdt u weer terug via de Highway 1 en de Tamiami Trail naar het vaste land. Onderweg kunt u stoppen bij Dolphin Cove in Key Largo, waar u met dolfijnen kunt zwemmen of een begeleide kajaktour kunt maken. Wij raden u wel aan dit van tevoren te reserveren. Vervolgens rijdt u naar de unieke Everglades, het grootste subtropische gebied van Florida. U kunt met een airboat een tocht door dit zeer grote gebied vol alligators, vogels en vissen maken. U overnacht in een lodge in de Everglades.

Dag 4: Everglades National Park - Naples (ca. 220 km)

Uw bestemming voor vandaag is Naples, prachtig gelegen aan de Golf van Mexico. Er zijn twee routes die u kunt nemen; de Tamiami Trail (Highway 41) of Alligator Alley (Interstate 75). Geniet van het lekkere eten, de designwinkeltjes en de relaxte atmosfeer van deze badplaats waar u de komende nacht verblijft.

Dag 5: Naples - Sarasota (ca. 160 km)

Vanaf Naples vertrekt u in noordelijke richting naar de gezellige badplaats Sarasota. Onderweg kunt u een stop maken bij de voormalige winterverblijven van Thomas Edison en Henry Ford, net buiten Fort Myers. Een echte aanrader is een bezoek aan Captiva Island en Sanibel Island. Twee prachtige tropische eilanden met een vrijwel ongerepte natuur, waar u verschillende activiteiten kunt ondernemen zoals fietsen en kanoen. U overnacht in Sarasota.

Dag 6: Sarasota - Crystal River (ca. 210 km)

U gaat vandaag de binnenlanden in en wij raden u zeker aan een stop te maken bij de Homosassa Springs, een natuurreservaat voor bedreigde diersoorten zoals de manatee, beter bekend als de zeekoe. Maar u kunt hier ook vele andere diersoorten bekijken. Vervolgens rijdt u weer richting de kust, naar Crystal River, waar u verblijft.

Dag 7: Crystal River - Silver Springs (ca. 80 km)

Vandaag een korte rit naar Silver Springs. Hier kunt u het Silver Springs Park bezoeken, waar de eerste Tarzanfilms werden opgenomen. Hier vindt u tevens het grootste gebied ter wereld met kristalheldere bronnen, die u kunt zien tijdens een tocht op een boot met een glazen bodem. Overnachting in Silver Springs.

Dag 8: Silver Springs - St. Augustine (ca. 200 km)

U rijdt door het Ocala National Forest en via Palatka naar St. Augustine, de oudste stad van Amerika. De Spanjaard Ponce De Leon kwam hier in 1513 op zoek naar de eeuwige jeugd en u kunt het mystieke Fountain of Youth bezoeken. Gelegen aan de oostkust van Florida, combineert deze plaats de relaxte sfeer van een badplaats met de charme en het karakter van een historische Spaanse stad. U overnacht in St. Augustine.

Dag 9: St. Augustine - Orlando (ca. 180 km)

Bezoek vandaag eerst Daytona Beach, waar autos tegen betaling op het strand kunnen rijden, voor u verder naar Orlando rijdt, het mekka van de attractieparken. Afhankelijk van uw aankomsttijd heeft u misschien al wat gelegenheid om Downtown Orlando te verkennen. De komende 3 nachten verblijft u in Orlando.

Dag 10 en 11: Orlando

U heeft de komende 2 dagen alle tijd om volop van de vele attractiepraken te genieten. Wij hebben er alvast een aantal voor u op en rijtje gezet die u allemaal naar eigen wens kunt gaan bezoeken:

Epcot

De toekomst en visie op de wereld van morgen wordt hier samengebracht met de internationale culturen van vandaag. Epcot® is een inspiratiebron voor kinderen van alle leeftijden. Rijdt de langste en snelste route in een testwagen. Bezoek ook Tomorrowland waar u in de wereld van de toekomst terecht komt. Zowel jong als oud zal zich hier goed vermaken.

Disneys Animal Kingdom Theme Park

Disneys nieuwste thema park. Ga op safari in Afrika en ontmoet echte olifanten, leeuwen, giraffen en zebras. Reis miljoenen jaren terug in de tijd en red de dinosaurussen van uitsterving. U zult plezier beleven aan de figuren uit de Lion King of een avontuurlijke rafttocht. M agic Kingdom Park -

Ontmoet Micky Mouse en zijn vriendjes in het Magic Kingdom Park, waar de fantasie van Walt Disney werkelijkheid wordt. Het spreekt tot de verbeelding van kinderen maar ook de ouderen gaan op in de sprookjeswereld uit hun kinderjaren.

Disneys Hollywood Studios

De voormalige Disney-MGM Studios hebben een nieuwe en modernere naam gekregen. U kunt hier volop genieten van alles wat met de totstandkoming van films te maken heeft. U speelt bijna zelf mee in films als Star Wars en Indiana Jones en beleeft de spannendste avonturen in de Tower of Terror en Rock 'n' Roller Coaster.

Sea World

  • Geniet en lach bij de zeeleeuwen- en ottershow en bewonder de dolfijnen en haaien en de beroemde orkas. U kunt door een tunnel van plexiglas lopen, waarbij u het onderwaterleven van dichtbij kunt zien. Universal Studios

  • In dit beroemde park waar delen van vele films zijn opgenomen zullen de meeste straten en gebouwen u bekend voorkomen. Speel zelf mee in ET, Men in Black, Twister, King Kong of Harry Potter en drink wat met de Blues Brothers.

Universal Studios Islands of Adventure -

Treedt binnen in de wereld van de bekende en legendarische klassiekers en filmhelden van vandaag. Begin uw reis naar een serie van 5 fantastische eilanden: Marvel Super Hero Island, Jurassic Park, The Lost Continent, Seuss Landing en de Toon Lagoon.

Dag 12: Orlando - Cocoa Beach (ca. 100 km)

De eerste stop van vandaag kunt u maken bij het Kennedy Space Center: het hart van het Amerikaanse ruimtevaartprogramma en het NASA hoofdkwartier. Op dit terrein worden de ruimtevaartschepen gelanceerd en werd de Apollo missie volbracht. Bezoek de expositie van het internationale ruimtevaartstation en de IMAX presentatie. Deze films zijn zo levensecht dat u zichzelf in de ruimte waant. In de monumentale tuin staan raketten en gebruikte maanlanders opgesteld. Ook kunt u het astronauten eten proeven en kopen. Overnachting in Cocoa Beach.

Dag 13: Cocoa Beach - Miami Beach (ca. 360 km)

Op weg naar Miami komt u langs diverse gezellige badplaatsen, zoals het luxueuze Palm Beach, het mondaine Boca Raton, Fort Lauderdale met zijn vele waterwegen en vele winkels en restaurants. Daarna rijdt u door naar Miami Beach waar u de komende 2 nachten verblijft.

Dag 14: Miami Beach

U zult opkijken van de imposante en swingende stad Miami, die uit 2 delen bestaat, Downtown en Miami Beach. Ontdek het kleurrijke Miami met zn Art Deco District, het exclusieve Coral Cables, Coconut Grove of Bal Harbour met zn prachtige exclusieve winkels en shopping malls. Ook kunt u de miljonairstour boeken die u brengt langs de kapitale villas van Star Island. Maar uiteraard kunt u ook heerlijk genieten aan het strand van Miami of bij het zwembad van uw hotel.

Dag 15: Miami Beach - Amsterdam

Geniet nog lekker een hele dag van de zon, zee en strand, voordat u naar de luchthaven rijdt waar u uw huurauto weer inlevert.

Dag 16: Amsterdam

Aankomst op de luchthaven Schiphol.

Inbegrepen highlights - Miami - Key West - Everglades National Park - Naples - Sarasota - Crystal River - Silver Springs - St. Augustine - Kennedy Space Center (ter plaatse extra te reserveren) - Orlando - Cocoa Beach

Bij ons inclusief! - Vliegreis per US Airways - 14 overnachtingen in de door u gekozen accommodatiecategorie. De hotels of lodges liggen vlakbij de centra van de steden en in de nationale parken of vlakbij de ingang - Uitgebreide informatiemap met Nederlandstalige routebeschrijving, wegenkaarten en uw hotelvouchers. Dit pakket ligt voor u klaar bij de receptie van uw 1e overnachtingshotel in Amerika - Rand McNally Road Atlas

Autohuur NIET inbegrepen Vanwege ons zeer uitgebreide aanbod van autotypes met verschillende verzekeringspakketten en aanbiedingsperiodes is de autohuur niet inbegrepen in de genoemde reissom. Wij helpen u graag met het vinden en boeken van de voor u geschikte en meest voordelige autohuur voor uw reis. Het minimum aantal dagen autohuur voor deze reis bedraagt 15 dagen.





Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.



E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203