7 daagse Ontdekking Hoofdsteden  Afbeelding 7 daagse Ontdekking Hoofdsteden
7 daagse Ontdekking Hoofdsteden
Bestemming: Rondreizen Verenigde Staten - Rondreizen Verenigde Staten

7 daagse Ontdekking Hoofdsteden





Dag 1
Aankomst in Washington D.C.
0 mijl 0 Km * Accommodaties: (STD) Quality Inn Mount Vernon of vergelijkbaar (2 nachten) - (SUP) Omni Shoreham Hotel of vergelijkbaar (2 nachten)
Aankomst op de luchthaven, haal uw huurauto op en ga naar het hotel. Welkom in de Amerikaanse hoofdstad! Washington, DC trekt elk jaar bijna twintig miljoen toeristen, waardoor toerisme de tweede grootste industrie van het gebied is, net na de federale regering. Verrassend genoeg is de toegang tot de meeste grote attracties gratis.
Accommodaties: (STD) Quality Inn Mount Vernon of vergelijkbaar (2 nachten)
(SUP) Omni Shoreham Hotel of vergelijkbaar (2 nachten)


Dag 2
Washington, D.C.
0 mijl 0 Km *
Verken de beroemdste plekken van de stad, die voornamelijk geconcentreerd zijn langs de National Mall. Het wordt vaak de 'Nation's Front Yard' genoemd en breidt zich uit van het Lincoln Memorial op de Potomac tot het Capitol Building en het Supreme Court op Capitol Hill. Langs de Mall bevinden zich de meeste van de 18 musea die het Smithsonian Institution, de War Memorials en het Washington Monument omvatten, dat ritten naar de top van de obelisk biedt en ten zuiden van het illustere Witte Huis ligt. Andere bezienswaardigheden zijn de Arlington National Cemetery, de Library of Congress, de National Cathedral en de National Zoo. Natuurlijk is Washington meer dan historische bezienswaardigheden. Washington heeft ook een actief nachtleven ontwikkeld. Naast restaurants van wereldklasse, kun je Broadway-shows, politieke satires in Washington en allerlei soorten livemuziek zien.


Dag 3
Washington - Philadelphia, PA
142 mijl 228.478 Km * Accommodaties: (STD) Best Western City Center Hotel of vergelijkbaar (1 nacht) - (SUP) Marriott Philadelphia Downtown of vergelijkbaar (1 nacht)
Verlaat Washington vanmorgen en reis naar Philadelphia, de meest invloedrijke stad in het proces van de Amerikaanse Revolutie. Misschien wel de beroemdste attractie is het Liberty Bell-paviljoen, dat de 2080 lb-klok herbergt en zich in het Nationaal Historisch Park bevindt. Aan de overkant van de straat ligt Independence Hall, die bekend staat als de plaats waar de onafhankelijkheidsverklaring van Thomas Jefferson werd gebouwd en aangenomen op 4 juli 1776. Een ander uniek stukje geschiedenis dat nog steeds in Philadelphia is gereserveerd, is het Betsy Ross House. Ze zou de eerste Amerikaanse vlag hebben genaaid die aan George Washington was aangeboden. Philly is niet alle historische gebouwen en artefacten. De Philadelphia Zoo was de eerste nationale dierentuin in de Verenigde Staten en herbergt momenteel meer dan 1.300 dieren. Het Please Touch Museum is het enige in zijn soort; het is geschikt voor een jonger publiek en biedt een kans om praktische tentoonstellingen te verkennen.
Accommodaties: (STD) Best Western City Centre Hotel of vergelijkbaar (1 nacht)
(SUP) Marriott Philadelphia Downtown of vergelijkbaar (1 nacht)


Dag: 4
Philadelphia - Bucks County - Lancaster
134 mijl 215.606 Km * Accommodaties: (STD & SUP) Amish View Inn & Suites of vergelijkbaar (1 nacht)
Slechts ongeveer een uur rijden naar Bucks County brengt u naar een pittoresk stadje met een historische betekenis. Bezoek het Washington Crossing Historical Park aan de rand van de Delaware-rivier. Je kunt tuben, kajakken, kanoën of raften in de meest historische rivier van Amerika. Vervolg uw reis richting Lancaster County en u zult schilderachtige Amish-dorpen vinden waar de tijd heeft stilgestaan. De Amish, ook wel bekend als 'de gewone mensen', zijn veruit de beste boeren van dit land. Volg een educatieve rondleiding door een authentiek ingerichte Old Order Amish-boerderij uit de jaren 1840 of maak een buggyrit. Geniet van een middagje winkelen voor aardewerk, handgemaakte tegelwerken en kunst- en handwerk voorwerpen in Kitchen Kettle Village die zeker geweldige souvenirs zullen maken.
Accommodaties: (STD & SUP) Amish View Inn & Suites of vergelijkbaar (1 nacht)


Dag: 5
Lancaster - Gettysburg, PA
65 mijl 104.585 Km * Accommodaties: (STD) Gettysburg Hotel of vergelijkbaar (1 nacht) - (SUP) Wyndham Gettysburg of vergelijkbaar (1 nacht)
Als u vanochtend besluit in het hotel te ontbijten, zorg dan dat u bij een raam zit, zodat u getuige kunt zijn van een waar Amish-spektakel terwijl de kinderen over de velden rennen naar het eenkamer gebouw aan de horizon. Behalve voor vakantie, vakantie of tijdens de oogsttijd is dit een dagelijkse gebeurtenis tussen 8.00 en 8.30 uur. Rijd vanaf Lancaster richting Gettysburg, vlakbij de grens met Maryland. Bezoek het Gettysburg National Military Park dat een eerbetoon is aan de bloedigste strijd van de Amerikaanse Burgeroorlog met 51.000 slachtoffers gedurende drie dagen in de zomer van 1863 en het decor is voor het adres van Gettysburg van president Lincoln. Het park beschikt over het Eternal Light Peace Memorial, Gettysburg National Military Park Visitor Center, McMillan Woods Youth Campground, een zelfgeleide auto rondleiding en het Gettysburg Museum of the Civil War. Loop bij kaarslicht de rijken van het onbekende in bij Farnsworth House Candlelight Walks, waar je wordt begeleid door een in de tijd geklede gids door de straten waar de soldaten liepen. Na een dag sightseeing dineren in het oudste, meest historische huis van Gettysburg, Dobbin House Tavern, gebouwd in 1776. Accommodaties: (STD) Gettysburg Hotel of vergelijkbaar (1 nacht)
(SUP) Wyndham Gettysburg of vergelijkbaar (1 nacht)


Dag 6
Gettysburg - Baltimore - Annapolis, MD
93 mijl 149.637 Km * Accommodaties: (STD) Best Western Annapolis of vergelijkbaar (1 nacht) - (SUP) O'Callaghan Annapolis of vergelijkbaar (1 nacht)
Vandaag reis je via Baltimore, de thuisbasis van de wereldberoemde Inner Harbor, op weg naar Annapolis. Eenmaal daar, verken de binnenkant van de onderzeeër Torsk uit de Tweede Wereldoorlog of maak een lift rit naar het observatorium van de top van de wereld voor een onvergetelijk panoramisch uitzicht van 360 graden op de skyline, de haven en daarbuiten. Verken de binnenkant van de USS Constellation, het laatste oorlogsschip dat door de Amerikaanse marine is gebouwd. Vervolg je reis naar
Annapolis, de hoofdstad van Maryland, een prachtige historische zeehaven langs de Chesapeake Bay. Bezoek het Maryland State House, het oudste stadhuis dat nog steeds in wetgevend gebruik is. Wandel langs de City Doc of maak een rondleiding door de US Naval Academy, hoogtepunten zijn onder meer het Shipbuilding museum, Hemdon Monument, Crypt of John Paul Jones en het Statue of Tecumseh.
Accommodaties: (STD) Best Western Annapolis of vergelijkbaar (1 nacht)
(SUP) O'Callaghan Annapolis of vergelijkbaar (1 nacht)


Dag 7
Annapolis - Washington, D.C.
68 mijl 109.412 Km *
Afhankelijk van uw vluchtschema voor terugreis, vindt u misschien tijd om te genieten van Chesapeake Bay voordat u terugkeert naar Washington D.C. en de huurauto inlevert



7 daagse Ontdekking Hoofdsteden  0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203